Evli doktorla aşk yaşayan Ayşe'nin sır ölümü

Evli doktorla aşk yaşayan Ayşe'nin sır ölümü

Ankara’da evli doktor sevgilisinin evinde ölü bulunan anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın ölümüne ilişkin korkunç bir iddia ortaya atıldı.

Ankara'da yasak aşk yaşadığı doktorun evinde ölü bulunan anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın arkadaşı korkunç bir iddiada bulundu. 

Ankara’da özel bir hastanede anestezi teknikeri olan Ayşe Karaman, 29 Temmuz’da erkek arkadaşı olan anestezi uzmanı doktor Ö.T.’nin evinde ölü bulunmuş, Erkek arkadaşı Ö.T. tutuklanmıştı.

Tanık olarak ifade veren Karaman'ın arkadaşı T. genç kadının kendisine Ö.T.'den bunaldığını söylediğini iddia etti.

Edinilen bilgilere göre, T.'nin "Ayşe bana, doktor Ö.T. tarafından propofole alıştırıldığını anlatmıştı ve Ö.T.'den ayrılmak istediğinde dolaylı olarak tehdit edildiğini söylemişti" diye ifade verdiği öğrenildi.

İTİRAZI REDDİLDİ

Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede Karaman'ın ölüm nedenine ilişkin bir sonuca varılamadı. Otopsi için alınan örneklerde, ölüme sebebiyet veren propofol ilacı bulunduğu tespit edildi. 

Ancak kesin sonuca varılamayınca, örneklerin incelenmek için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi. Öte yandan Ö.T.'nin tutukluluğuna yönelik yapılan itirazın mahkemece reddedildiği belirtildi.

OLAY YERİNDE PROPOFOL AMPULÜ BULUNMUŞTU

Savcılık tarafından olay yerinde yapılan incelemede Ayşe Karaman'ın yatağının yanındaki komodinin üzerinde kullanılmış enjektör, propofol ampul ve propofol ilacı içeren enjektör bulunmuştu.

"Propofol ilacını ben vermedim" diyen doktor Ö.T. ise ifadesinde, "Ben kendisine ne kadar propofol yaptığını görmedim. Ancak intihar etmesini gerektirir bir durum yoktu. Ben ölümün doz aşımından kaynaklandığını düşünüyorum" demişti.

ACILI ANNEDEN UYARI: TUZAĞA DÜŞMEYİN

Ölümünün ardından iki gün sonra kızını toprağa veren acılı anne Feride Karaman, kızının Özgür T., tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Özgür T.’nin kızını, 'ben senin ikinci babanım' diyerek kandırdığını belirten anne Karaman, "Özgür T., benim canımı aldı. Ben babam öldüğünde öksüz kalmamıştım ama yavrum gitti ben öksüz kaldım. Benim çocuğumun canına nasıl kıydı ? Genç kızlara sesleniyorum; bir insanın bir tane babası olur. İkinci bir babası olmaz. Lütfen tuzağa düşmeyin. Benim canım yandı, başkalarının canı yanmasın" dedi.

 

EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN

Kızı öldüğü günden beri ilaçlarla ayakta kalabildiğini söyleyen Karaman, "Yokluğuna dayanamıyorum, o benim canımdı. O benim canımdan, parçamdan, her şeyimden aldı götürdü. Benim için hayat bitti. Kızımı nasıl bir oyuna getirdi hiç bilemedim. Benim yavrumu yakanların da canı yansın istiyorum. Engelli bir kızım daha var. Her gün ağlıyor. Kardeşini bekliyor. Telefon çalınca, 'Ayşe mi aradı anne?' diyor. Ben ona cevap veremiyorum. Savcıdan, hakimden, adaletten yardım istiyorum. Çocuğuma yapılanların hesabının sorulmasını istiyorum. Beni öksüz, babasını kızsız, yavrumu kardeşsiz bıraktı. Her şeyimizdi bizim o. En ağır cezayla cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

 

KIZIMI İLAÇ VEREREK KENDİNE BAĞIMLI HALE GETİRDİ

 

Şüpheli Özgür T.'nin kızını elde etmek amacıyla ilaç bağımlısı yaptığını düşündüklerini anlatan anne Karaman, şöyle konuştu:

"Benim kızım çok başarılı bir kızdı. Aklı başında bir çocuktu. Kesinlikle maddi sıkıntımız yoktu. 2016 yılında birlikte çalışmaya başladılar. Aynı hastanede 11 ay çalıştılar. Kızımda bu kişiyle çalışmaya başladıktan 6 ay sonra değişiklik olmaya başladı. Eve bir gün damar yolu açık şekilde geldi. Ne olduğunu sorduğum da, rahatsızlandığını ilaç aldığını, bir de yoğun çalıştığı için çok yorulduğunu ve vitamin aldığını söyledi. Birkaç defa, 'Özgür hocam damar yolu açıp ilaç verdi' dedi. Kızımı elde etmek için ilaç verdi. Kendine bağımlı hale getirdiğini düşünüyorum. Her ihtiyaç duyduğunda yanına gidiyordu demek ki. İlacı verdi öldürdü çocuğumu."

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.