Fatih Altaylı canlı yayında isyan etti

Fatih Altaylı canlı yayında isyan etti

Ünlü programcı ve yazar Fatih Altaylı canlı yayında yaşanan polemiğin ardından isyan bayrağını çekti. İşte haberin ayrıntıları;

Fatih Altaylı programın bittiğini açıkladığı dakikada konuklar arasında yer alan AKP milletvekili Ahmet Gündoğdu diğer konuklara fazla söz hakkı tanındığını söyleyerek kendisinin de konuşması gerektiğini belirtti.

Bunun üzerine Fatih Altaylı, Gündoğu'ya 5 dakika daha konuşma süresi verdi.

Ahmet Gündoğdu konuşmasını tamamladıktan sonra programın diğer konuğu CHP'li Oğuz Kaan Salıcı, "Ahmet Beyin gönlü olsun diye 5 dakika daha konuşmuş oldu zaten bütün kanallarda iktidar partisi konuşuyor." diyerek tepki gösterdi.

Fatih Altaylı ise Salıcı'ya "Siz de onda haklısınız" diye cevap verdi.. Bu sözlerin ardından bir anda sinirlenen Altaylı, "Yani bakın hakkaten bu işlerden çok sıkıldım. Ben burada artık magazin programı yapmak istiyorum. Bilim programı yapmak istedim onu da yaptırmadılar. Bu siyasetteki anlamsız durumdan gerçekten çok sıkılmış vaziyetteyim. Şarkıcı türkücü diyeceğim ama artık onların da sesi soluğu çıkmaz oldu. Onlar da konuşamaz oldular." dedi

"İLİKLERİMİZE KADAR BASKI HİSSEDİYORUZ"

Türkiye'deki siyasi baskılardan siyasi gerginliklerden şikayet eden Fatih Altaylı, "Ama ben bu Türkiye'deki siyasi ortamdan gerçekten çok sıkıldım. Ne söylense kabahat. Ne söylense birisi yanlış yaptı. Gerçekten burama gelmiş vaziyette. Siz baskıdan bahsediyorsunuz. Biz bu baskıyı birebir iliklerimize kadar yaşıyoruz burada." diyerek isyan etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.