Fatih Altaylı korkunç gerçeği yazdı! Pakistanlılar binlerce kıza tecavüz etti

Fatih Altaylı korkunç gerçeği yazdı! Pakistanlılar binlerce kıza tecavüz etti

Gazeteci Fatih Altaylı bugün kaleme aldığı yazısında İngiltere'de yaşanan korkunç olayı ortaya çıkardı.

HaberTürk'te yazdığı köşe yazılarıyla tanınan gazeteci Fatih Altaylı şoke edici bir konuyu dile getirdi. Altaylı kaleme aldığı yeni yazısında, "Türkiye’nin bir numaralı Beka Sorunu göçmen meselesi ile ilgili olarak size kan donduran bir hikaye anlatacağım. Hikaye dediğim, gerçek olay" ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı'nın BBC'den aktardığına göre İngiltere'nin Telford kentinde yaşanan dehşet verici olayda, Sunday Mirror gazetesinin kentteki suç örgütlerinin 1980'lerden beri küçük kızları hedef alan taciz ve tecavüzleri ortaya çıktı.

Fatih Altaylı yazısında, "Konunun üzerine gidilmesi sonucunda 40 yıla yaklaşan bir süre boyunca, Telford’daki bir suç örgütünün yaklaşık 1000 kız çocuğuna tecavüz ettiği, bunların bir bölümünü seks işçisi olarak kullandığı ve insan kaçakçılığı yaptığını ortaya koyuyor" dedi.

 

HERKESİN GÖZLERİ ÖNÜNDE OLDU


"İlginç olan ise 40 yıla yakın süren bu suçun küçük bir yerleşim biriminde, herkesin gözü önünde olmasına rağmen ortaya çıkmamış olması" diyen Altaylı yazısında şunları söyledi:

 

"Çünkü öğretmeler ve sosyal hizmetler görevlileri bu taciz ve tecavüzleri rapor etmekten imtina etmişler. Tecavüz mağdurları polisin harekete geçmemesi nedeniyle sonuç almayan suç bildiriminden vazgeçmişler.

 

IRKÇILIK VURGUSU


Güvenlik güçleri Asyalı göçmenlere karşı ırkçı bir tavır almakla suçlanmamak için bu olayları görmezden gelmeyi tercih etmiş. BBC’nin dosyası şu gerçeği ortaya çıkarıyor. Küçük yaştaki kızlara tecavüz eden, bunları seks işçisi yapan çete, Pakistanlı göçmenler tarafından kurulmuş ve yönetilen bir çete.

Gerek polis, gerek sosyal hizmetler görevlileri 'ırkçılıkla suçlanmamak için' göçmenlerin oluşturduğu bu çeteye karşı yıllarca sessiz kalmışlar. Liberal ve sol ya da merkez sağ entelektüellerin eleştirilerine maruz kalma korkusu görevlileri sindirmiş.

'Irkçılık ve faşistlikle suçlanma korkusu' yıllarca bu göçmenlerin oluşturduğu suç örgütüne karşı yasaları uygulamamayı tercih etmelerine neden olmuş. Ve bu arada bin kadar kız çocuğu suça kurban verilmiş. Bugün ne yazık ki, Türkiye’de de bu durumla karşı karşıya olabiliriz. Göçmen politikası bizi de aynı yere doğru sürüklüyor. Ve bizde bu olayları ortaya çıkaracak bir BBC de yok."


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.