Fatih Altaylı sitem etti! Türkiye'de göçmen mafyası mı kuruluyor?

Fatih Altaylı sitem etti! Türkiye'de göçmen mafyası mı kuruluyor?

Fatih Altaylı, "Türkiye'de ve kontrolsüz bir göçmen kitlesi ile buluşup, organize bir örgüt kurmalarının önünde hiçbir engel yok. " dedi.

Habertürk'ten Fatih Altaylı bugün köşesinde göçmen sorunu konusunda çok çarpıcı ifadelerin ve fotoğrafların yer aldığı bir yazı kaleme aldı.

"Göçmen tezgahını görmüyor musunuz!" başlığını taşıyan makalesinde göçmen meselesinin Türkiye üzerine oynanan kirli bir oyun olduğunu vurgulayan Altaylı çok konuşulacak iki fotoğraf paylaştı.

 

aaa-009.JPG

rtrtt.JPG

 

Fotoğrafların Türkiye’ye sığınmış göçmenlere ait olduğunu belirten Habertürk yazarı, "Akşam Boğaz kıyısında bir eğlence mekanında, Adnan Oktarvari bir ortamda oturup içkilerini yudumluyorlar. Ertesi gün güneş doğunca ellerine aldıkları seccadeleri yollara sererek Müslümanlık gösterisi yapıyor, daha fazla din talep ediyorlar." dedi.

Söz konusu şahısların "Afgan kökenli bir mafya grubu" olduğu bilgisini okurlarına aktaran Altaylı, "Avrupa'da da terör estirmiş. Her yerden atılmış. Şimdi Türkiye'de ve kontrolsüz bir göçmen kitlesi ile buluşup, organize bir örgüt kurmasının önünde hiçbir engel yok. Bu fotoğraf Türkiye üzerine oynanan oyunun fotoğrafıdır." dedi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.