Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na: Açıklamayan şerefsizdir

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na: Açıklamayan şerefsizdir

Gazeteci Fatih Altaylı, genel seçim öncesinde, "bazı gazetecilerin beşli çeteden para aldığını ve bu nedenle kendisini eleştirdiğini" söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "İsimlerini açıklamayan şerefsizdir" dedi.

Fatih Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu'na ithafen kaleme aldığı yazısında, "Sayın Kılıçdaroğlu, seçim öncesinde de, seçimden sonra size yönelik eleştiriler başladığında da, sürekli tekrarladığınız bir iddianız, bir ithamınız vardı" dedi

 

Altaylı, şöyle devam etti:

 

"'Bazı gazetecilerin Beşli Çete dediğiniz müteahhit grubundan para ve avanta aldığını, bu nedenle size karşı çıktığını, muhalif görünümlü kimi gazete ve gazetecilerin iktidarla işbirliği içinde olarak organize biçimde sizi eleştirdiğini' iddia ettiniz. Parti koridorlarında, 'Dekontlar havalarda uçuşuyor' diyordunuz.

O günlerde bu dekontların havalarda uçuştuğu iddianıza inanıp, suçlamalar yapan bazı gazeteciler de daha sonra bu dekontlardan pay almakla suçlandı.

Sayın Kılıçdaroğlu, Kemal Bey… Sürekli tekrarladığınız bu iddianızın somut bilgilere dayandığını zannediyorum, en azından umuyorum. Bu isimleri toplumla paylaşmaya mecbursunuz. Böyle satılmış ve satılık gazeteciler var ise bunları bilmek toplumun hakkı. Bu isimleri açıklayın. Herkesi töhmet altında bırakma hakkınız yok. Açıklamayan şerefsizdir!"


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.