Fatih Terim'den Ali Koç'a bomba yanıt!

Fatih Terim'den Ali Koç'a bomba yanıt!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisiyle ilgili bugün yaptığı ve deneyimli çalıştırıcıyı "sicili bozuk" sözlerine cevap verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Club Brugge ile 0-0 berabere kaldı. Jan Breydel Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan sarı kırmızılıların deneyimli teknik direktörü Fatih Terim'in, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

 

"Sicilin parayla, nüfusla, reklamla doldurulamadığı bir yerdeyiz"

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Terim, Koç'un sözleriyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda, burada olmayanlarla ilgili konuşmayalım isterseniz. Sicilin parayla, nüfusla, reklamla doldurulamadığı bir yerdeyiz. Kimin ne dediğine dönünce bakacağız, değerse cevabını alacak."

 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de Koç'un sözlerine, maçtan önce yaptığı açıklamada şu sözlerle cevap vermişti: "Zırva tevil götürmez, Saçmalamanın açıklaması olmaz. Saçma sapan konuşan birine yanıt vermeye kalkınca siz de saçmalamaya başlarsınız."

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.