Fatih Tezcan ve Murat İde arasında bol küfürlü kavga

Fatih Tezcan ve Murat İde arasında bol küfürlü kavga

Atatürk aleyhinde hakaret dolu sözler sarf eden ve büyük tepki çeken Fatih Tezcan ile tepki gösteren Murat İde arasında yaşanan tartışmada küfür ve tehdit dolu sözler kullanıldı.

Atatürk'e hakaret etmeyi alışkanlık haline getiren ve her fırsatta hakaret dolu sözler paylaşan Fatih Tezcan, 23 Nisan nenediyle paylaştığı mesajda, "İşgal edilen bir ülkenin subayı, Düşmana 1 mermi atmak yerine, Devlet ve Meclis varken, Farklı şehirde ‘Paralel Meclis’ kuruyor ve hem Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir deyip hem Millet’e 1 kez bile sormadan işgalcilerin tüm emellerini yapıyorsa, Bu subay bir işbirlikçidir" ifadelerini kullanmıştı. 

Tezcan'ın bu sözlerine çok yoğun tepkiler gelmiş, sosyal medya kullanıcıları da Tezcan'ı eleştirmişti. Eleştiriler  Twitter 'de TT olarak gündeminde ilk sıralara oturmuştu.  

Gazeteci Murat İde Tezcan'ın açıklamalarına tepki göstererek 

"Duydum ki hakaret edenlerden davacı oluyormuşsun Fatih Tezcan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e sövmenden çok, buna susan devri devranın gelmişine geçmişine sayıyorum.. Al.. Aç ulan davanı soysuz, ahlaksız, namusuz İT.. Al da aç davanı.. Açmazsan puştun önde gidenisin.."

paylaşımı yapınca sosyal medyada karşılıklı küfür ve tehdit cümleleri ile tartışma büyüdü.

 

İşte o tartışmanın görüntüleri:

 

ide1.JPG

ide2.JPG

ide3.JPG

 

ide4.JPG

 

ide5.JPG

 

siyasetcafe.com

 

LÜTFEN BU LİNKİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.