Fehmi Koru Sedat Peker'e ilgiyi artıracak 'çanak' yazılarına devam ediyor!

Fehmi Koru Sedat Peker'e ilgiyi artıracak 'çanak' yazılarına devam ediyor!

Sedat Peker 'kurgusu'nu hazırlayanlar, 'içerde' de Peker'in söylediklerini önemsetecek, ilgi çektirecek, ilgiyi soğutmayacak aparatlarını hazırlamış durumdalar. Bunlardan biri, durmadan Peker'e ilgiyi artıracak yazılar yazan Fehmi Koru.

"Sol" kesimin bile neredeyse 'Mehdi' ilan ettiği Sedat Peker'e, sağ kesimden en büyük desteği veren 'Abdullah Gülcü'lüğüyle tanınan Fehmi Koru.

Fehmi Koru'nun bugün kişisel sitesinde yazdığı "Sedat Peker yarınki videosunda yeni neler söyleyebilir?" yazısı başlığından içeriğine kadar Peker'e ilgiyi körükleyen, merak uyandırmaya çalışan bir yorumdan öte 'network' çalışmasını andırıyor.

Koru yazısında, "Herkes nefesini tutmuş yarın sabah YouTube’a konulacağı ‘müjdesi’ bizzat Sedat Peker tarafından verilmiş yeni videoyu bekliyor; videoda gözleri faltaşı gibi açmaya yarayacak yeni bilgiler bulunması umuduyla..." gibi cümleler kuruyor.

Koru, Peker'in "Uğur Mumcu cinayeti"ne odaklanacağı "müjde"sini de veriyor!

Bilindiği gibi 70'lerde siyah beyaz televizyonların tartışma programlarında Uğur Mumcu'nun karşısına Fehmi Koru çıkarılır ve Mumcu Koru'yu sert biçimde eleştirirdi.

Uzmanlar, "Bakalım yarın Uğur Mumcu cinayetini mi konuşacak?" türü yazıların, karşı tarafa, "bunu söyle" mesajı içerdiğini de belirtiyorlar.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.