Fehmi Koru'dan şok iddia Anket sonuçları saklandı

Fehmi Koru'dan şok iddia Anket sonuçları saklandı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yakın isimlerden biri olan Fehmi Koru, büyük firmaların anket sonuçlarını açıklamadığını iddia etti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yakın isimlerden biri olan Fehmi Koru, 31 Mart seçimleri öncesi anket rutininin büyük firmaların anket sonuçlarını açıklamadığını iddia etti.

'İktidar cephesi muhaliflerin kazanmasından endişeli. Ağır ithamlar bunun için. Bu endişeyi daha büyütmez mi?' başlıklı bir yazı kaleme alan Koru, yazısında şu ifadelere yer verdi:

'Bu seçim öncesinin anket rutini değişti. Kimse anket sonucu açıklamıyor. Anket şirketleri de, sanki aralarında anlaşmışlar gibi, yaptıkları araştırmaları kamuoyuyla paylaşmıyorlar" diyen Koru, "Elde yalnızca daha önce varlıkları bilinmeyen nevzuhur bazı şirketlere ait olduğu söylenen sonuçlar var ve bunlar elden ele dolaşıyor. Saklanma sebebi? Sebebi bilmiyorum. Acaba, sağlıklı anketlerde Ankara ve İstanbul’da iktidar partisi adayları için hoş olmayan bir tablo mu söz konusu?  Uyarıların ağır olması bu yüzden mi? Gerçeği şimdi bilmemiz mümkün değil, bu sorulara seçim sonuçlarına bakarak cevap verebileceğiz.'

 

50674.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.