‘Fener Ol’ kampanyası başladı! İşte tüm detaylar…

‘Fener Ol’ kampanyası başladı! İşte tüm detaylar…

Fenerbahçe’nin kulübe maddi destek sağlamak amacıyla yürüttüğü ‘Fener Ol’ projesi, saat 19:07’den itibaren başladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, ‘Fener Ol’ projesini başlattıklarını açıkladı. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Ali Koç, kampanya hakkındaki detayları izleyenlerle paylaştı.

Ali Koç, 4 Nisan 2015 günü, Rize - Trabzon yolunda, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı hatırlatarak, Türk sporunun en karanlık günlerinden biri olduğunu, hain plan amacına ulaşsaydı dünya spor tarihinin en kara günlerinden biri olabileceğini aktardı. Olayla ilgili faillerin ortaya çıkarılamadığını söyleyen Ali Koç, gün içerisinde bu olay nedeniyle tüm iletişim kanallarının yayınlarının kesildiğini ve olay aydınlatılmadığı sürece her 4 Nisan’da bu eylemin tekrarlanacağını açıkladı.

Fenerbahçe tarihinin en önemli kampanyalarından birini başlattıklarını belirten Ali Koç, diğer kulüplerden Fenerbahçe’yi ayıran en önemli unsurun bu kampanyanın sonuçları olacağını söyledi.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ VURGUSU

Ali Koç, ilerleyen dönemlerde Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılmasının önemine değinerek, "Kısa vadede ekonomik açıdan bizi rahatlatacak önlemlerin alınması projemizin birinci ayağıydı. İkincisi yine kısa vadede, kitlesel destek projesiyle camiamızı harekete geçirmekti. Üçüncüsü orta ve uzun vadede, yönetimimiz süresi boyunca, iki dönem gerektiğini ifade ediyorum, en az iki ya da üç defa Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Kulübün ekonomik açıdan rahatlaması için Şampiyonlar Ligi’nde yer almalıyız. Dördüncüsü ise altyapı kültürü, scouting projesiyle kulübümüze futbolcular yetiştirip ve transferler yapmak" ifadelerini kullandı.

‘FENER OL’ KAMPANYASININ ÖNEMİ

Ali Koç ‘Fener Ol’ kampanyasının önemine vurgu yaparak, projenin, nakit akış ihtiyacı ve kulüp borçları için zorunluluk haline geldiğini söyledi. 5 sene içinde en az 2 ya da 3 kez Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hedeflediklerini söyleyen Ali Koç, finansal fair play için 2016-2019 yılları arasında geçerli olmak üzere UEFA ile yapılan anlaşma gereği, zararın 30 milyon Euro’yu geçmemesi gerektiğini ifade etti. Ali Koç, göreve geldiklerinde 2 yıllık zararın 90 milyon Euro olduğunu, aradaki 60 milyon Euro’yu 31 Mayıs’a kadar eritemedikleri takdirde Avrupa’ya gidememe tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını, kampanyada başarılı olunması halinde Avrupa kupalarına katılma haklarının olacağını açıkladı.

FENER OL’ KAMPANYASINA NASIL BAĞIŞ YAPILIR?

Kampanyaya, kredi kartı, EFT/Havale, SMS ve PTT şubelerinden destek verilebiliyor. Yurt dışından destek olmak isteyenler için Yapı Kredi NV hesabından EFT/Havale yöntemi ile banka masrafı ödemeden bağış yapılabiliyor

fener-ol.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.