Konya Galatasaraylılar Derneği’nden ‘Fener Ol’ kampanyasına destek

Konya Galatasaraylılar Derneği’nden ‘Fener Ol’ kampanyasına destek

GS Dernekleri Platformu  ve Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz, tüm Galatasaray derneklerini, Fenerbahçe’nin başlattığı ‘Fener Ol’ kampanyasına destek vermeye çağırdı.

Sıtkı Korkmaz, ‘Fener Ol’mayız ama ‘Fenersiz de ol’mayız sloganıyla, tüm Galatasaray derneklerini, Fenerbahçe’nin bağış kampanyasına destek vermeye davet etti.

Sıtkı Korkmaz, konuya Fenerbahçe’nin iç meselesi ya da sadece Fenerbahçelileri ilgilendiren bir durum gözüyle bakmadıklarını, Fenerbahçe’nin tarihinin en kötü günlerini geçirmesi herkesten önce kendilerini üzdüğünü belirtti.

Sportif ve mali açıdan geride olan bir Fenerbahçe’nin olduğu ligin, Galatasaray için yarışmasız, tatsız bir lig olduğunu ifade eden Korkmaz, Galatasaray derneklerine çağrıda bulunarak 1905’er TL katkıda bulunmalarını talep etti.

Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin 1905 TL yardımda bulunacağını söyleyen Korkmaz, kampanyanın hayırlı olması temennisinde bulundu ve ‘Fener ol’mayız ama Fenersiz de ol’mayız sloganıyla desteklerini kaydetti.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.