Fenerbahçe'yi hedef gösteren FETÖ'cü Enes Kanter'e tokat gibi cevap!

Fenerbahçe'yi hedef gösteren FETÖ'cü Enes Kanter'e tokat gibi cevap!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak da bilinen FETÖ'cü Enes Kanter sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Fenerbahçe'yi hedef göstererek "eski kulübümden arayanım soranım eksik olmuyor" dedi. Fenerbahçe yönetiminden sert tepki geldi

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak bilinen ve hakkında yakalama kararı çıkartılan Enes Kanter, ABD'de bir röportaj verdi. Röportajda NBA'da forma giyen milli basketbolcularımız Ersan İlyasova, Cedi Osman ve Furkan Korkmaz'ın kendisine selam bile vermediğini belirtti.

 


TÜRK BASKETBOLCULARIN KENDİSİYLE MUHATTAP OLMAMASINDAN YAKINDI
Türk basketbolcuların kendisiyle diyalog kurmamasından yakınan FETÖ'cü Kanter, "Nasılın dostum' diyorum. Kafalarını diğer tarafa çeviriyorlar" dedi.


FENERBAHÇE'Yİ TÖHMET ALTINDA BIRAKTI
Bu röportaj sonrası Ersan İlyasova, Cedi Osman ve Furkan Korkmaz'a tebrik yağdığını gören Kanter, hırsını Fenerbahçe'den çıkardı.


'ARAYANIM, SORANIM EKSİK OLMUYOR'
Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Fenerbahçe'yi töhmet altında bırakmaya çalışan Kanter, "Eski kulübümden arayanım, soranım eksik olmuyor" ifadesini kullandı. FETÖ'cü Kanter sözlerini şöyle sürdürdü:


"Sağ olun yalnız bırakmıyorsunuz. Canım takımım, tek aşkım Fenerbahçe. Yıllardır gururla formasını giydiğim, Bir gün ülkeme geri döndüğümde tekrardan formasını giyeceğim tek takımım. Tüm yönetime selamlar ve hürmetler"

 

enes.jpg


'FENERBAHÇELİLER SENİ VATAN HAİNİ ALÇAK DEMEK İÇİN ARAR SADECE'
Kanter'in provokatif paylaşımını Twitter'dan paylaşan gazeteci Ahmet Ercanlar, bu paylaşımın FETÖ'cülerin yeni hedefinin Ali Koç olduğunu gösterdiğini belirtti. Ercanlar, "Fenerbahçeliler seni aramaz. Ararsa tek bir şey için arar. Vatan haini, alçak demek için arar." diye yazdı.

 

enes1.jpg

 

FENERBAHÇE'DEN KANTER'İN PROVOKATİF PAYLAŞIMINA SERT AÇIKLAMA
FETÖ'cü Kanter'in paylaşımına karşı açıklamada bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, "Ülkemizde ve bayrağımıza sadakatsizlik eden, ismi terör örgütleri ile yan yana anılmış ve kulübümüzden ayrıldığı dönemde davranışları camiamızca çok iyi bilinen bu şahısla kulübümüzün ne şu aşamada ne de gelecekte herhangi bir ilişkisi olmamıştır, olamaz." ifadesini kullandı.  Kulüpten yapılan açıklamada kapıları kendisine ve kendisi gibilere sonsuza dek kapalı olduğuna vurgu yapıldı. Açıklamanın tamamı şu şekilde:


"Enes Kanter isimli şahıs sosyal medya hesaplarından ilk olarak 1 Haziran 2020 tarihinde ikinci olara ise bugün yine aynı cümlelerle bazı paylaşımlarda bulunmuştur. Kısa bir süre içinde aynı cümlelerle iki kez yaptığı, kulübümüzü ilgilendiren ve amacı bizce meçhul paylaşımlarına yönelik açıklığa kavuşturmamız gereken bir hususta kamuoyunu bilgilendirmek isteriz. Ülkemizde ve bayrağımıza sadakatsizlik eden, ismi terör örgütleri ile yan yana anılmış ve kulübümüzden ayrıldığı dönemde davranışları camiamızca çok iyi bilinen bu şahısla kulübümüzün ne şu aşamada ne de gelecekte herhangi bir ilişkisi olmamıştır, olamaz. Bu vesile ile bir kez daha belirtmek isteriz ki; / Kulübümüzün kapıları kendisine ve kendisi gibilere sonsuza dek kapalıdır ve öyle kalacaktır."

 

enes2.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.