FETÖ, Afrin'e ağlıyor

FETÖ, Afrin'e ağlıyor

15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren başarılı olamayınca yurt dışına kaçan FETÖ’cüler Afrin’e ağlıyor… İşte haberin ayrıntıları;

FETÖ’cüler sosyal medya hesaplarından Afrin’de yer alan PKK/PYD’ye yönelik başlatılan operasyonları hedef aldı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK'ya yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nı hedef alarak bu terör örgütlerinin yanında yer aldı.

Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı, PYD/PKK kadar FETÖ'yü de rahatsız etti. FETÖ üyeleri, sosyal medya hesaplarından, Türkiye'nin sınır güvenliğini güvenceye almak ve olası bir terör koridorunu önlemek için başlattığı harekata karşı çıktı.

Türk Ordusu "işgalci" diyen gazete yerle bir edildi

FETÖ'ye ait olduğu gerekçesiyle kapatılan Bugün gazetesi Ankara temsilcisi olan firari FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan, Zeytin Dalı Harekatı'nın saray savaşı olduğunu iddia etti. Arslan, "Size ‘milli mesele’ diye yurturduğu şey şahsi ikbali" diyerek sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

feto1.jpg

Eski Today's Zaman Ankara Temsilcisi FETÖ firarisi Abdullah Bozkurt, terör örgütlerine karşı Türkiye'yi desteklemek yerine, sosyal medya hesabında, harekatın "ülke içinde ulusal coşkuyu ve dini bağnazlığı körüklemek için yapıldığını" iddia etti.

feto2.jpg

ABD'ye kaçan örgüt mensuplarından Tuncay Opçin, "Türkiye ne zaman otoriterleşse, ilk bedel ödeyen hep Kürtler olur. Her şey değişir ancak bu kural değişmez." iddiasında bulundu.

feto3.jpg

FETÖ'nün tetikçilerinden Emre Uslu, Afrin operasyonu için "Her diktatör kendi yanlışıyla devrilir" diyerek şu paylaşımda bulundu:

feto4.jpg

FETÖ'CÜDEN 'AFRİN SAVAŞINA HAYIR' MESAJI

Today's Zaman gazetesinin kaçak eski genel yayın yönetmeni Bülent Keneş, FETÖ'ye ait bir internet sitesindeki yazısında, Türkiye'nin hem "Kürt grupların kendi kaderini tayin çabasını bahane ederek bir taraftan Anadolu'daki Kürtleri Türkiye'ye yabancılaştırdığını, hem de köklü bağları olan NATO ve Batı ekseninin hassasiyetlerini hiç umursamadan sadece Moskova'yı muhatap aldığını" yazdı.

ABD'nin Türkiye'ye rağmen PYD/PKK'ya verdiği desteğe hiç değinmeyen Bülent Keneş, sosyal medya hesabında #AfrinSavasınaHayır etiketini de kullandı.

'SAVAŞA 'ZEYTİN DALI' ADINI VERMİŞLER'

Firari diğer bir FETÖ'cü İhsan Yılmaz, "Savaşa 'Zeytin Dalı' adını vermişler. İslamcılar, ne kadar olumlu ve pozitif kavram ve değer varsa, işte böyle tepetaklak edip grup halinde tecavüz ettiler." iddiasında bulundu.

feto5.jpg

FETÖ ile bağlantılı olduğu için kapatılan Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Federasyonunun (TUSKON) Brüksel temsilcisi Serdar Yeşilyurt da "Eğer 'kardeşiz diyorsan, kardeşin yanlış yapsa bile ona zarar vermeden yaparsın elinden geleni. İlk fırsatta saldırmazsın!" ifadesini kullandı.

feto6.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.