FETÖ lideri Fetullah Gülen'in ömrünü uzatmak için kök hücre tedavisine başladılar!

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in ömrünü uzatmak için kök hücre tedavisine başladılar!

FETÖ lideri Fetullah Gülen'e kök hücre nakli yapılarak ömrünü uzatmak amacıyla çalışmalar yürütüldüğü ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda Pensilvanya'daki malikanesinde zehirlendiği iddia edilen FETÖ lideri Fetullah Gülen'in sağlık durumu hakkında soru işaretlerine yenileri eklendi.

Uzun süredir kameralar karşısına çıkmayan ve durumunun ağır olduğu belirtilen Gülen için uygulanan son tedavi yöntemini ise Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu bugün köşesinde paylaştı.

OHAL Komisyonu raporlarından ilginç detaylar veren Orakoğlu, FETÖ elebaşı Gülen’in ömrünü uzatabilme ümidi için kök hücre tedavisine başlanıldığı bilgisine ulaşıldığını aktardı.

 

Orakoğlu, "FETÖ elebaşı terörist Gülen’in ömrünü uzatmak isteyen hainlerden ‘kök hücre’ tedavisi mi?" başlığını taşıyan yazısında şunları kaydetti;

 

"OHAL Komisyonu’na yapılan bir başka dernek başvurusunun raporunda ise derneğin yönetim kurulu başkanının FETÖ’nün “sağlık hizmetlerinden sorumlu imamı” ve elebaşı terörist Fetullah Gülen’in özel doktoru olduğu ifade edildi. Hainlerin FETÖ elebaşı Gülen’in ömrünü uzatabilme ümidi için kök hücre tedavisine başlanıldığı bilgisine ulaşıldı.

Dernek faaliyetleri kapsamında örgüt elebaşının talimatı doğrultusunda kök hücre projesiyle ilgilenildiğine işaret edilen raporda, “FETÖ’nün tıp alanındaki hainlerden oluşan mütehassıs isimlerini dernek çatısı altında topladığı, belli hastalıkları olan ve örgütün içerisinde sözde ‘mesih’ olarak görülen örgüt elebaşına kök hücre nakli yapılarak ömrünü olabildiğince uzatmak amacıyla çalışmalar yaptıkları tespit edilmiştir.” ifadesine yer verildi.

 

FETÖ İLE MÜCADELEYİ SULANDIRMAK İSTİYORLAR

 

İçişleri Bakanlığı yetkililerince yapılan açıklamalarda “Son dönemlerde sosyal medya mecralarından yapılan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) nedeniyle ihraç edilenlerin geri dönüşleri veya iadeleriyle ilgili paylaşımların, tutarsız, hayatın olağan akışına, devletin işleyişine, ciddiyetine ve prensiplerine uygun olmadığını belirtildi. Kamu görevinden çıkarılma işlemlerinin, örgütsel eylemlerde bulunma, hakkında yürütülen adli soruşturma ve kovuşturmalarda elde edilen veriler, ByLock kullanıcısı olma, örgüt talimatıyla hesap açma ve para yatırma, kapatılan dernek veya sendika üyeliği gibi kamuoyunun vakıf olduğu kriterler çerçevesinde gerçekleştirildiği” bildirildi.

Ardından da “Geçmişte kamu görevinden çıkarılma işlemlerine karşı çıkanların, bugün kamu görevine iade edilenlerin sanki hiçbir kritere bakılmaksızın birilerinin tavassutuyla iade edildiği gibi gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan şaibe oluşturma çalışmaları manidardır.

Bu durum, devlet güvenliği açısından da son derece önem taşıyan ve bu konuda görevli olan kamu kurum ve kuruluşları ile gayretle görevlerini yerine getirmeye çalışan personel tarafından titizlikle ve ciddiyetle yürütülen FETÖ ile mücadele sürecini sulandırmakta, büyük zarar vermektedir.” denildi
CHP lideri FETÖ muhibbi Kılıçdaroğlu’nun dikkatine sunulur!"


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.