FETÖ’cülere göre İslam’da vatan satmak günah değil

FETÖ’cülere göre İslam’da vatan satmak günah değil

Fethullahçı Terör Örgütü mensubundan akıl almaz bir açıklama geldi. FETÖ’cü hain vatan satmanın günah olmadığını söyledi. İşte haberin ayrıntıları;

Amerika Birleşik Devleti’nde firari olarak yaşayan ve ülkesine dönemeyen Emre Uslu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile adeta pes dedirtti. Uslu, ‘Vatanı satmanın’ günah sosyal medya hesabı Twitter’dan savundu.

Firari Emre Uslu'nun Vatan sevgisinin imanın şartlarında yok diye günah saymaması, FETÖ ve türevi tarikatların İslam adına vatan hainliği yaptığının ilk örneği değil.

Skandal ifadeleri sosyal medya hesabından paylaşan Emre Uslu, “Vatanınızı satın diye söylemiyorum ama Mahşerde ‘kulum niye ya vatanını sattın?’ diye soru yok. Çünkü sorular Kuran'dan çıkacak ve KURAN'DA ‘VATAN SATMAK’ diye 1 kavram yok. Küfür etmenin günah olduğu doğru ama Allah'a inanıyorsanız dediğini yapın hoşunuza gitmese de” diye yazdı.

Uslu daha sonra da “İmanın ŞARTLARI BELLİ KIZIM. 1-Allah'a iman 2- Meleklere iman 3- Kitaplara iman 4- Peygamberlere iman 5- Ahiret hayatına iman 6- Kaderin, hayrın ve şerrin Allah'tan geldiğine iman Hangisine giriyor Vatan sevgisi bunlardan?” ifadelerini paylaştı.

Bu paylaşımların, Reza Zarrab davasında FETÖ’cü polis Hüseyin Korkmaz’ın, AKP ve Türkiye aleyhine tanıklık yaptığı sırada gelmesi dikkat çekti.

İşte Emre Uslu’nun o paylaşımları;

emre-002.jpgemre2.jpgsiyasecafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum