FETÖ'nün iki önemli ismi ele geçirildi

FETÖ'nün iki önemli ismi ele geçirildi

Haklarında yakalama emri olan FETÖ'nün sözde yöneticilerinden Yusuf Bekmezci ile Akif Sarı, İzmir'de saklandıkları evde yakalandı.

FETÖ'nün sözde üst düzey yöneticilerinden Yusuf Bekmezci ile sözde 'Karşıyaka eyalet imamı' Akif Sarı, İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince saklandıkları evde yakalandı.

Operasyonda örgüt mensuplarına verilmek üzere ayrı zarflara konulmuş 41 bin 466 dolar ile 66 bin 625 liralık banknot ve önemli örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

 

feto-siyasetcafe-004.jpg

 

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ile birebir görüşebilen en yakın isimlerden Bekmezci’nin, örgüt içi anlaşmazlıklarda sözü ve talimatlarına itimat edilen üst düzey isimler arasında yer aldığı ve mayıs ayında örgüt üyeliği suçlamasıyla tutuklanan eski Sinop Emniyet Müdürü Şeref Aytekin’in kayınpederi olduğu öğrenildi.

 

feto-siyasetcafe2.jpg

 

15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ’ye yönelik bir operasyonda ele geçirilen albümde Yusuf Bekmezci’nin Fetullah Gülen ile Pensilvanya’da aynı karede bulunduğu fotoğraf ortaya çıkmıştı.

 

feto-siyasetcafe1.jpg

 

Ayrıca, Bekmezci’nin FETÖ’nün futbol yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında aranan eski milli futbolcu Arif Erdem, Hakan Ünsal, Emre Belözoğlu ve Ahmet Yıldırım ile de çekilmiş fotoğrafları ele geçirilmişti.


Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.