Flaş Açıklama! AKP'den 'kabinede revizyon' iddialarına yanıt

Flaş Açıklama! AKP'den 'kabinede revizyon' iddialarına yanıt

Ak Parti hükümetinden kabinede revizyon yapılacak iddialarına cevap geldi. Hükümetten konu ile ilgili flaş açıklamalar yapıldı ve erken seçim hakkında önemli bilgiler verildi. İşte haberin ayrıntıları;

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, kabine revizyon yapılacak iddialarına canlı yayın programında yanıt verdi.

Başbakan Yardımcısı Recep, gündemdeki erken seçim ve kabine revizyonu iddialarına ilişkin konuştu. NTV’de soruları cevaplayan Recep Akdağ, kabine revizyonu ile ilgili olarak, "Bir kabine değişikliği olacaksa olur, önemli olan zaman kaybetmemek. Böyle bir şeye hakkımız yok. İşlerimizi yapacağız" derken, erken seçim için, "Böyle bir husus bizim ne partimizde ne kabinemizde gündeme gelmiyor" dedi.

Ak Parti'de kılıçlar çekildi! Daha önce böylesi yazılmadı

İşte Recep Akdağ’ın erken seçim ve kabinede revizyon açıklamaları;

“Bunun cevabı her zaman aynı. Bunun siyasette konuşulması beklenir bir şeydir. Ama ben şuna odaklanmayı alışkanlık haline getirdim. Bunların hiçbirine kulak asmadan işinize odaklanma. Bürokrasinin, siyasetin çalışmaları yavaşlatmasına yol açabilir. Bir kabine değişikliği olacaksa olur, önemli olan zaman kaybetmemek. Böyle bir şeye hakkımız yok. İşlerimizi yapacağız. Bize bir emanet verilmiş.

AK Parti'de deprem! 18 Bakan gidici!

Böyle bir husus bizim ne partimizde ne kabinemizde gündeme gelmiyor. Neden gündeme gelsin. Erken seçim niye yapılır? Siyaset tıkanmıştır. Türkiye'de işler tıkır tıkır yürüyor. İşimize odaklanmalıyız.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.