FOX TV’ye büyük şok! Bakan talimat verdi dışarıya çıkartıldı

FOX TV’ye büyük şok! Bakan talimat verdi dışarıya çıkartıldı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatıyla FOX Haber çalışanları toplantıdan dışarıya çıkarıldı. İşte şok gelişmenin ayrıntıları;

Ünlü haber spikeri Fatih Portakal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda FOX Haber çalışanlarının Bakan Pakdemirli tarafından toplantı salonundan atıldığını ileri sürdü.

FOX haber spikeri Fatih Portakal bir toplantıda açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin FOX Haber çalışanlarını dışarıya çıkarttığını ileri sürdü.

Sosyal medyadan açıklama yapan Portakal, "38 yıl önceki 12 Eylül akredite zihniyetinin bir baska versiyonu. Esas maskaralık bu değil midir?" ifadelerini kullandı.

Portakal sosyal medya kanalı Twitter'dan şunları yazdı:

Ve dediğini yaptı. Bakan Pakdemirli’nin talimatı ile danışmanı FOXhaber’in habercilerine bugün yasak uygulayıp, dışarı çıkarttı. 38 yıl önceki 12 Eylül akredite zihniyetinin bir baska versiyonu. Esas maskaralık bu değil midir? Mesleği yapmaya devam.

fatih111.jpg

BAKAN PAKDEMİRLİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ihalesiz et alındığı iddiasını soran Fox TV muhabirini azarlamış, İddiayı soran gazetecinin ‘ıvır zıvır işler yaptığını' söyleyerek, “Gazetecilik değil, maskaralık yapıyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.