Fuhuş operasyonundan şoke eden sözler: “Para için yapmıyoruz!”

Fuhuş operasyonundan şoke eden sözler: “Para için yapmıyoruz!”

Bodrum’da, polisin düzenlediği fuhuş operasyonda yakalanan 4 kadın gözaltına alındı. Emniyetteki ifadeleri polisleri bile şoke etti. İşte ayrıntılar;

Bodrum’da, polis ekiplerinin iki otele düzenlediği fuhuş operasyonunda 2'si Kırgızistan, diğerleri Ukrayna uyruklu 4 kadın gözaltına alındı. Fuhuşa aracılık eden diğer kişilerin yakalanması için polis çalışma başlattı.

 Çırılçıplak görüntüleri internete düştü! İşte cicişlerin şok videosu

 

Bodrum’da dün gece iki otele fuhuş operasyonu yapıldı. Bitez ve Gümbet mahallelerinde polis tarafından düzenlenen operasyonda Gümbet'teki otelde fuhuş yaptıkları belirlenen 2'si Kırgızistan diğer 2'si de Ukrayna uyruklu 4 kadın yakalandı.

Polis ekiplerinin gözaltına aldığı kadınların; çocuk doktoru, eczacı, tur rehberi ve bilgisayar teknikeri gibi meslek sahibi olmaları şaşkınlık yarattı.

bodrum-da-yabanci-uyruklu-4-kadina-fuhus-gozaltisi-11289082.jpeg

PARA KARŞILIĞI BU İŞİ YAPMIYORUZ

Emniyet’e götürülen kadınlardan bilgisayar teknikeri olan Ukraynalı G.P.'nin (26) ifadesinde, "Tatil için buraya geldik. Bir hafta önce tanıştığımız arkadaşlarla samimi ilişkiler kurduk. Para karşılığı bu işi yapmıyoruz. Ciddiyiz, hepimiz ileriyi düşünüyoruz, Bodrum'u çok sevdik, tanıştığımız erkek arkadaşlarla evlenip, buraya yerleşmek istiyoruz" dediği kaydedildi.

 “25 yıllık arkadaşımla seviştim” diyen Yeşil Salkım’dan şok sözler!

 

İfadeleri alınan 4 kadın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edilmek üzere Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne gönderildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.