Gaf polemiği sürüyor! Koray Aydın: Semih muhatabım değil

Gaf polemiği sürüyor! Koray Aydın: Semih muhatabım değil

Koray Aydın’ın, geçtiğimiz cumartesi günü Meral Akşener’in evinin önünde yaptığı gafa ilişkin tartışmalar devam ediyor. İşte ayrıntılar;

Milliyetçi Hareket Partisi ile İYİ Parti arasındaki gaf gerilimi tırmanarak devam ediyor. Koray Aydın’ın ‘Liderimiz Bahçeli’ gafı yeni bir tartışma konusu oldu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, cumartesi günü Genel Başkan Meral Akşener’in evinin önünde yaptığı, “Liderimiz Devlet Bahçeli” gafına ilişkin "Oradaki kitle kimi yuhaladı? MHP Lideri Bahçeli’yi mi yoksa Koray Aydın’ın gafını mı? Bu soruların cevabı verilmelidir" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a yanıt verdi.

Koray Aydın, "Geride kaldı. Semih Yalçın cevap vereceğimiz bir muhatabımız değil. Onun işi gücü yok. Çok ciddiye almıyoruz. Siz de ciddiye almayın. Pek ciddiye almış bir haliniz var. Onun görevi mikserlik. Ona böyle bir görev yüklenmiş. Ciddiye almayın" ifadelerini kullandı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Meral Akşener’in görevini bırakacağını açıklayarak İyi Parti’yi seçimli kurultaya götürme kararından sonra partililer eylem başlatmıştı. İyi Parti yöneticileri de önceki gün Akşener’i Üsküdar’daki evinde ziyaret etmişti. Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, çıkışta partililere Akşener’in pazartesi günü genel merkezde görevinin başında olacağını duyurmuştu. Aydın, konuşması sırasında, “Liderimiz Devlet Bahçeli” deyince partililerden yuhalama sesleri yükselmiş, bunun üzerine “Liderimiz Meral Akşener” diye düzeltme yaptıktan hemen sonra konuşmasına devam etmişti.

siyasetcafe.com

koray-aydin-siyasetcafe.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.