Gamlı Baykuş yine kin kustu! Bahçeli hakkında asılsız iddialar

Gamlı Baykuş yine kin kustu! Bahçeli hakkında asılsız iddialar

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili asılsız iddialarda bulunan Sabahattin Önkibar, uydurma haberiyle tepki çekti.

Gazeteci Sabahattin Önkibar, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin hastalığı ile ilgili, kendi Youtube sayfasında asılsız iddialarda bulundu.

MHP lideri Bahçeli’nin hastalığının açıkladığı gibi üst solunum enfeksiyonu olmadığını iddia eden Önkibar, 'Bahçeli’nin hastalığının tam adı Kardiyomiyopati' şeklinde uydurmalarda bulundu.

Bahçeli’nin kalp hastası olduğunu öne süren Önkibar, 'Kardiyomiyopati ne demek' diye sorarsanız... Kalp kasları çok zayıf. Kalp, pompa fonksiyonunu yerine getiremiyor. Kan yetirince temizlenemiyor ve ciğerlerde sıvı toplanıyor. Bu hastalığın belirgin özelliği aşırı halsizlik, bellek kaybı ve Allah korusun pıhtı atmaları görülüyor bu tür hastalarda' şeklinde konuştu.

 

'ASIL HASTALIĞI KALP YETMEZLİĞİ'

 

Bahçeli’nin halsizliğinin kamuoyuna da yansıdığını söyleyen Sabahattin Önkibar, Bahçeli’nin hastalığının halk arasında “kalp yetmezliği” olarak bilinen rahatsızlık olduğunu iddia etti.

Devlet Bahçeli’ye ait olduğunu iddia ettiği tahlil sonuçlarına ilişkin de bilgiler de veren Sabahattin Önkibar, 'Üç profesör Devlet Bahçeli’nin rahatsızlığıyla ilgileniyor. Özel olarak Bakanlık tarafından görevlendirildiler. Bunlardan bir tanesi İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın akrabası. Bu isim Bahçeli’nin çok sevdiği bir isim. Bahçeli özellikle bu ismi istedi. Vallahi bu bilgileri ben ondan almadım' dedi.

Bahçeli’nin hastalığını sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, MHP ve İYİ Parti üst yönetiminin bildiğini öne süren Sabahattin Önkibar, Bahçeli’nin, Erdoğan’ın talimatı ile Şehir Hastanesi’ne yönlendirildiğini de ileri sürdü.

 

ÖNKİBAR BUNU HEP YAPIYOR

 

Hayal mahsulü hezeyanlarını hiç bir kaynak göstermeden haber diye köşesine taşıyan Önkibar'ın bu asılsız iddiaları yeni değil. Gündemde kalmak için her türlü karalama ve iftirayı çekinmeden yazan Önkibar'ın tetikçilik yaptığı da biliniyor. Uzun yıllar çalıştığı ve bir çok usulsüzlük iddialarına adının karıştığı İhlas'tan ayrıldıktan sonra da eski patronları için yazdıklarını bilmeyen yoktur.

 

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum