Gazeteci Mehmet Tezkan'ın İYİ Parti pişmanlığı

Gazeteci Mehmet Tezkan'ın İYİ Parti pişmanlığı

24 Haziran Genel Seçimlerinde milletvekili adayı olan Gazeteci – Yazar Mehmet Tezkan, siyasete girdiği için pişman olduğunu ifade etti.

Meral Akşener’in Genel Başkanlığı’nı yaptığı İYİ Parti’den aday olan fakat seçilemeyen Milliyet Gazetesi eski yazarlarından Mehmet Tezkan pişman olduğunu itiraf etti.

İYİ Partili Mehmet Tezkan genel seçimlerde İYİ Parti’den İzmir 1. bölge 3. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilmiş fakat Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girememişti.

Tezkan kendisine yöneltilen, “Gazetecilik hayatınızda pişmanlığınız var mı” sorusuna “Siyasete girmek” diye yanıt verdi.

Karamollaoğlu'ndan siyasete bomba düştü: Fatih Erbakan kimin projesi?

‘Milletvekili adaylığından sonra gazeteciliğe bir süre ara verme kararı aldığını ifade eden Mehmet Tezkan, “Bu kararı alırken, ‘Dönersem Milliyet beni kabul eder mi’ diye düşünmedim. Siyaset yazan kişinin bir partiyle ilişkisi olmamalı. Bunları görmem iyi oldu ama bedeli de ağır oldu sonunda... Evet, sonunda işsiz oldum yani. GEREKSİZMİŞ. Masanın öbür tarafına geçmenin de fazla bir anlamı yokmuş. Olay geçtikten sonra oturup tahlil yapabiliyorsun. Ben masanın bu tarafına geçtim, gördüm ve gereksizmiş” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.