Genç Sunucu Dilay Kemer kansere yakalandı

Genç Sunucu Dilay Kemer kansere yakalandı

Genç sunucusu Dilay Kemer, kan kanserine yakalandı. Fenerbahçe, tedavisi süren Dilay Kemer için kan arayışına girdi.

FB TV’nin genç sunucusu Dilay Kemer, kan kanserine yakalandı. Fenerbahçe, tedavisi süren Dilay Kemer için kan arayışına girdi.

FenerbahçeTV’nin genç ve güzel sunucusu Dilay Kemer’in kan kanserine yakalandığı ortaya çıktı.

 

Kemer'in iyileşmesi ise ilik nakline bağlıydı. Uzun süredir tedavisi süren Dilay Kemer için iliğin bulunduğu açıklandı.

KAN BAĞIŞI İÇİN ÇAĞRI YAPILDI

 

Yaşanan bu gelişmenin ardından Dilay Kemer için kan arayışı başladı. Fenerbahçe, kanserle savaşan sunucu için seferberlik başlattı. Fenerbahçe TV, 31 yaşındaki spiker için acil B RH (-) kana ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bağış çağrısı yaptı. Kan bağışı çağrısına destek yağdı.


''İLİK NAKLİ OLUYORUM''

Güzel sonucu Instagram'dan "İlik nakli oluyorum. Bu yüzden bir süre kan ihtiyacım olacak. Bugünlük karşıladık" diye yazdı.

Yaklaşık bir ay önce doğum gününü kutlayan Dilay Kemer, Instagram hesabından ''Her sene önce sağlık, sonra sevgi dilerim pastamın mumlarını üflerken...Bu sene de aynıydı dileğim ama bir farkla. Tek bir insanın verebileceği sevgiden çok daha fazlasını hissettirdiniz bana aylardır. Hem dünkü sürprizde katkısı olanlar (başta annem) hem de buradan hergün mesajlarıyla mutlu edenler iyi ki varsınız, en büyük motivasyon kaynağımsınız, hep olun lütfen. (saçım olmadığı için peruk, makyaj yasak olduğu için gözlük takmak zorunda kaldım fotoğraf çekilirken, idare edin." paylaşımını yapmıştı

 

Dilay Kemer kimdir, kaç yaşında?

Genç sunucu Dilay Kemer, kanser hastalığına yakalandı. Fenerbahçe, tedavisi süren Dilay Kemer için kan bağışı çağrısında bulundu. Üzücü haber ardından genç sunucunun hayatına ilişkin bilgiler merak konusu oldu. Peki, Dilay Kemer kimdir, kaç yaşında?

Yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme gelen Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya’da doğdu. Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu. 2009 yılında kendime bir moda blogu açtı, o zamanlar bu kadar popüler değildi. İki yıl blogu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitinine başladı. Yaklaşık 1.5 senelik hazırlık sonunda İhsan Topaloğlu ve Yasir Kaya’nın şans vermesiyle, hayal ettiği sektörde yer buldu. Bir süredir de Fenerbahçe TV’de hem ana haberi hem de çeşitli programları sunuyor. Güzel sunucu, verdiği bir röportajda kendisini şu sözlerle tanımlamıştı: “Hayallerle ve hedeflerle yaşayan, başarıyla beslenen, hafif melankolik”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.