Genelkurmay Yandaş Medyayı yalanladı

Genelkurmay Yandaş Medyayı yalanladı

Genelkurmay Başkanlığı, PKK ile yapılan çatışma sonucu bir PKK'lının yakalandığını duyurdu. Daha önce şehit haberinde ateş açanın kaçakçılar olduğunu duyuran yandaş medyanın yakalanan PKK'lıya ne diyeceği merak konusu.

Genelkurmay Başkanlığı, PKK ile yapılan çatışma sonucu bir PKK'lının yakalandığını duyurdu. Daha önce şehit haberinde ateş açanın kaçakçılar olduğunu duyuran yandaş medyanın yakalanan PKK'lıya ne diyeceği merak konusu.

Genelkurmay Başkanlığı, Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Ceylanpınar İlçesi'nde, geçen 23 Temmuz'da askerler ile çıkan çatışmada kaçan bir teröristin yakalandığını açıkladı.

Ceylanpınar'ın Suriye sınırındaki Yukarıdoruklu Mahallesi'nde, geçen 23 Temmuz'da sınırı geçenterörist grup ile askerler arasında çatışma çıktı. Çatışmada örgüt üyelerinden biri ölü ele geçirilirken, 1'i yaralı, diğeri sağ olarak kaçtı. Güvenlik güçleri, Batman nüfusuna kayıtlı Mardin'de yaşayan H.K. adlı örgüt üyesini teröristi yakalayarak gözaltına aldı. H.K., sorgulanmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"23 Temmuz 2014 tarihinde Şanlıurfa/Ceylanpınar İlçesi Yukarıdoruklu Mahallesi sınırları içerisinde meydana gelen silahlı çatışma sonrasında kaçan bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Şanlıurfa/Ceylanpınar İlçesi Sarıçeşme Mahallesi mülki sınırları içerisinde, silahsız ve techizatsız olarak yakalanmıştır."

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HAVUZ MEDYASI "PKK YAPTI" DİYEMEMİŞTİ

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde terör örgütü PKKile girdiği çatışmada 3 askerimiz şehit düştü.

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, askerlerimizin PKK ile girilen çatışmada şehit olduğu özellikle vurgulandı.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın dünkü Adana mitinginde anmadığı şehitler  için bugün Havuz Medyası'nda skandal ifadeler yer aldı.

Havuz Medyası, askerlerimizi şehit eden PKK'nın adını anamadı!

‘Silahlı grup' ifadesini kullandı!

Sabah, Yeni Şafak, Akşam ve Takvim, ne terör örgütü diyebildi ne de PKK'nin ismini söyleyebildi.

Şimdi tek tek gazetelerin ifadelerine bakalım.

Sabah: Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Suriyetarafından gelen silahlı grubun açtığı ateş sonucu yaralanan Sıhhiye Onbaşı Yiğit Şahan, kurtarılamayarak şehit oldu.

Yeni Şafak: Suriye'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye girmek isteyen grubun güvenlik güçlerine ateş açması sonucu şehit olan Sıhhiye Onbaşı Yiğit Şahan, son yolculuğuna uğurlandı.

Akşam: Şanlıurfa Ceylanpınar'da Suriye tarafından gelen silahlı grupların açtığı ateş sonucu yaralanan Sıhhiye Onbaşı Yiğit Şahan'ın İzmir Kavaklıdere Mahallesi'ndeki evine ateş düştü.

Takvim: Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, Suriye tarafından gelen silahlı grubun açtığı ateş sonucu şehit olan Sıhhiye Onbaşı Yiğit Şahan'ın İzmir Bornova'daki evinde yas var.

Havuz Medyası'nın bu korkusu ve vicdandan yoksun tavrının sebebini tahmin etmek zor değil.

cumhurbaşkanlığı seçiminde her iki tur için de hesaplamalar yapılıyor.

AKP ve medyası, seçimin ikinci tura kalması durumunda BDP oylarını almayı planlıyor!

Bu yüzden her türlü taviz verilirken, terör örgütü de ‘silahlı grup' olarak sunuluyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.