Göç İdaresi Başkanlığı'nın resmi sitesinde 'Zaman gazetesi' skandalı! FETÖ reklamı yapıldı

Göç İdaresi Başkanlığı'nın resmi sitesinde 'Zaman gazetesi' skandalı! FETÖ reklamı yapıldı

Fatih Altaylı, Göç İdaresi Başkanlığı'nın sitesinde Zaman gazetesinin reklamının yapıldığına dikkat çekti.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Göç İdaresi Başkanlığı'nın ‘Live in Türkiye’ sitesinde, yabancılara konut bulmak için önerilen kaynaklardan birinin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan Zaman gazetesinin olduğuna dikkat çekti.

 

"Bu ülkede gerçekten FETÖ ile mücadele ediliyor mu, yoksa bizi mi kandırıyorlar?" diyen Altaylı, ‘Resmi sitede FETÖ reklamı’ başlıklı yazısında şunları kaydetti:

 

“Bunu sormamın kırk farklı sebebi var ve şimdi yazacaklarım da bunlardan bir tanesi. Biliyorsunuz, Türkiye’ye kaçak veya yasal yollardan gelen yabancıların ve sığınmacıların sorunlarını çözmek, bunların ülkeye intibakını sağlamak için kurulmuş bir yapı var. Bunun adı Göç İdaresi Başkanlığı. Bildiğimiz kadarı ile bu zor görevin altından da olabildiğince iyi kalkıyorlar en azından çabalıyorlar.

Göç İdaresi Başkanlığı’nın bir de “Live in Türkiye” diye bir sitesi varmış. Halk TV’de bu sitenin tanıtımını yapan bir haber görünce girip kendim bakayım dedim. Ve girip okuyunca gözlerime inanamadım.

 

ZAMAN GAZETESİ ÖNERİSİ

 

Devletin resmi kurumunun, Türkiye’de yaşama rehberi sunan sitesinde Türkiye’de konut bulmak için üç kaynak öneriliyor. Bunlar Hürriyet, Zaman ve Milliyet gazeteleri. Şaka yapmıyorum. Göç İdaresi’nin yabancılara yönelik Türkiye hakkında bilgi ve Türkiye’de yaşama kılavuzu veren bölümünde önerilen gazete 'Zaman.'”


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.