Gökçek köpürdü! Hesap verin

Gökçek köpürdü! Hesap verin

Ankara'da başkanlık görevini uzun yıllar yapan ardından AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın isteği doğrultusunda görevinden istifa eden Gökçek, sosyal medya hesabından ateş püskürdü ve sert ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar;

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabını aktif kullanmaya devam ediyor. Gökçek bu sefer ise Ordu’da yaşanan sel felaketine ilişkin paylaşımlarda bulundu ve ‘hesap verilmeli’ dedi.

Gökçek, Twitter hesabı üzerinden Ordu'da yaşanan sel felakatine sessiz kalmadı.

Gökçek sorumluların hesap vermesi gerektiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

'HESAP VERMELİ'

Benim 8 köprünün yıkılmasını aklım almıyor. Kimse bunun sorumluları kesin hesap vermeli. O köprülerin kontrollüğünü yapan, kesin kabulün altında imzası olan kim varsa hem maddi hem manevi hesap vermeli. İsimler açıklansın. Davası Ordu'da görülsün. Halk takip etsin.

İşte Melih Gökçek’in o paylaşımı:

gokcek-siyasetcafe.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da yaşanan sel felaketine ilişkin Ordu Valisi Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'dan bilgi aldı. Erdoğan, yaşanan sel felaketi nedeniyle İçişleri Bakanı Soylu ve AFAD Başkanı Güllüoğlu'nu Ordu'ya gönderdi. Erdoğan, "Tüm imkanlar seferber edilerek yaralar sarılacak." dedi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyararak, "Valiliğimiz koordinesinde kriz merkezi oluşturuldu, devletin tüm imkanları seferber edildi" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

aksener-kurbani-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.