Gökçek’ten küskün seçmene: Bu anarşistlere mi bırakacaksınız

Gökçek’ten küskün seçmene: Bu anarşistlere mi bırakacaksınız

Eski Anlara Belediye Başkanı Melih Gökçek bir video yayınlayarak, “Hala partinize küsüp meydanı bu anarşistlere mi bırakacaksınız?” dedi.

Eski Anlara Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Video da Cumhur İttifakı adayı broşürleri dağıtan genç kıza yine hemcinsi olan karşıt bir kişi tarafından müdahale edildiği görülüyor.

Muhalefet ve karşıt olan kız “Dağıtamazsınız. Burada hırsızların katillerinin bildirisine yer yok” diyerek Ak Parti adayının broşürünü yırtarak yere atıyor.

Ardından erkek seslerinin de yer aldığı, “AKP defol bu memleket bizim. AKP defol bu sokaklar bizim” sloganları atılıyor. Videonun 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde çekildiği anlaşılıyor.

Gökçek bu video ile birlikte AK Parti ile MHP'li küskün seçmene seslenerek, iki büyükşehirde seçimin kaybedilmesi halinde neler olacaklarını anlattı. 

HALÂ PARTİNİZE KÜSÜP MEYDANI BU ANARŞİSTLERE Mİ BIRAKACAKSINIZ?

Melih Gökçek bu video ile birlikte bir açıklama yaptı.

Gökçek mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Bu anarşistler bugün muhalefet. Yarın Ankara İstanbul belediyelerine doluşacak. Kızılay’a Taksim’e çıkamayacaksınız. Hala CHP adaylarına oy vermeyi düşünüyor musunuz? Hala partinize küsüp meydanı bu anarşistlere mi bırakacaksınız?”

Melih Gökçek’in twitter hesabından paylaştığı mesaj;  

melihgokcekuyari.jpgSİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.