Gökçek ilk defa açıkladı Yavaş taraftarları gece yarısı şirketleri bastı

Gökçek ilk defa açıkladı Yavaş taraftarları gece yarısı şirketleri bastı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bir önceki yerel seçimlerde seçimi kazandığını zanneden Mansur Yavaş’ın taraftarlarının gece yarısı belediye şirketlerini bastıklarını açıkladı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 2014’de yapılan yerel seçimleri kazandıklarımı zanneden Mansur Yavaş taraftarlarının belediye şirketlerini bastıklarını ilk defa açıkladı.

Seçimlere son 15 gün kala sahte senet skanladı ile gündemden düşmeyen Mansur Yavaş ardından PKK’nın siyasi uzantısı HDP’li Sezai Temelli’nin Ankara ve İstanbul’da CHP adaylarını destekleyecekleri açıklamasında ‘Bizi yok sayamazsınız’ içerikli mesajı ile ortaya çıkan gizli ittifak nedeniyle çok sayıda tepki almıştı.

Yavaş bir taraftan Milliyetçi, Ülkücü ve vatansever seçmeni bu gizli ittifakın açığa çıkmasından saklamaya çalışırken diğer taraftan da HDP’li Sezai Temelli’ye usulen verdiği cevap ile bu sefer de PKK sempatizanı ve HDP seçmeninin tepkisini aldı.

Yavaş böylece PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifakın ortaya çıkmasıyla hızlı bir şekilde mevcut oylarında düşme yaşanırken PKK sempatizanı ve HDP seçmeninin ise oy vermekten vazgeçmeleri de bu kan kaybına eklendi.

Bu durma dikkat çeken eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek twitter hesabında yaptığı açıklamayla şunları kaydetti; “Zaten 2014 seçimlerinde, seçimi kazandığını zanneden Mansur taraftarları gece yarısı şirketleri bastı. Çünkü CHP, DHKP-C, HDP ve Mansur’un özel arkadaşları tüm şirketleri aralarında paylaşmışlardı. Arkadaşlarımız çok ciddi bir tepki koydular ve gelenleri püskürttüler.”

ÖZHASEKİ KAZANACAK SIKINTI YAŞANMAYACAK

Melih Gökçek ortalıklarda konuşulan Mansur Yavaş’ın seçimi kazanması halinde işçileri çıkarılması hakkında da şunları kaydetti; “Şu anda Mansur Yavaş'ın seçimi kazanamayacağını anlayan belediye çalışanları kendi istikballeri için Yavaş'a karşı kenetlendi. Bunun üzerine Mansur Yavaş seçim otobüsleri ile belediye ve şirketler önünde, kimseyi işten atmayacaklarına dair sözler vermeye başladılar.

Sevgili şirket çalışanları inşallah Mehmet Özhaseki kazanacak ve hiçbir sıkıntı yaşanmayacak. Korkmadan, çekinmeden sandık başlarını bekleyin. Allah'ın izniyle birinizi atamazlar, garantiniz AK Parti ve MHP. (bu sözü kenara yazın, ne anlama geldiğini seçim sonrası yazarım).”

İşte Melih Gökçek’in twitter paylaşımları;

melih-gokcek-siyasetcafe-006.jpg

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum