Gökhan AKYÜREK

Gökhan AKYÜREK

Filmlerde gizlenen şifreler! Haziran teorisi, Yapay Zeka, Dragon Ateşi

Filmlerde gizlenen şifreler! Haziran teorisi, Yapay Zeka, Dragon Ateşi

Geçen hafta Bir maymun çetesi bir laboratuvar asistanına saldırdı, bir grup CORONA virüs test örneği ile kaçtığı rapor edildi.

Tuhaf olay, primat birliklerinin Hindistan, Delhi'deki Meerut Tıp Koleji yakınında saldırılarını başlattığını gördü. Tesadüfe bakar mısınız? 28 gün sonra… (28 Days Later..2002) filmin başında da aynı bu olaylar var.

Protestolar, isyancılar, yangınlar, saldırılar, sarı yelekliler, Maymunlara yapılan deneyler, laboratuvar ve Virüs. 28 gün sonra… filminin  özellikle ilk 3 dakikasın dikkatli izleyin. Filmde Cambridge Primat araştırma merkezi, detay plan çekimde vurgulanıyor. Hindistan’dada primat merkezi ve aynı maymunlar…

Şimdi Dünya Savaşı Z (World War Z 2013) filmine gelelim!!! . Önceki yazılarımda Dünya Savaşı Z filmi ile bir çok benzerliğini yazmıştım günümüzdeki olayların. Şimdi sizlere farklı benzerlik yazacağım.

28 gün sonra…  filmi ile Dünya Savaşı Z filminin ve şuan olanlarının benzerliğini. 28 gün sonra… filminin başında gösterilenler gerçek hayatta oldu. Primatlar, protestocular, isyancılar, yangın, virüs, saldırılar, sarı yeleklilerde gerçek hayatta var. 

Dünya Savaşı Z  Filminde ise ilk zombi  kelimesi Güney Koreden atılan mail ile anlatılmış. Hindistan’da ortaya çıkmıştı ilk zombi. Bunun kullanılması bence ilk Hindistan’da olacağı anlamına geliyor. Buradaki olay ise 28 gün sonra… filminde de primat’da, maymunlar saldırmıştı sonra insanlar zombi olmuştu.

Ve Hindistan’da da aynı olay oldu. (Filmlerdeki gibi olacak zombiler değil, mustasyona uğramış, saldırgan ve agresif, virüslü hastalar. Hasta Sıfır  Patient Zero 2018 filmindeki gibi. )


resim1-min.jpg


Afişte gösterim tarihi 6-27-03 var. Tarih olarak yaparsak 27 haziran 2003. Şimdi 27 Hazirandan 28 gün önce 30 Mayıs yapıyor.  30 mayıs 2020 Dragon kapsülü uzaya gönderildi. Dragon kapsülü 27 Mayıstan 30 Mayısa birden bire ertelenmesinden sonra baya bi gündem oldu ve 2. deneme daha çok sükse yaptı.  Şimdi Filmler, tarihler ve  Dragon ertelenme olaylarını  göz önüne alıp değerlendirecek olursak. Benim tahminim 27 haziran 2020 de birşeyler olabilir!!!

 

resim2-012.jpg

 

Ölümcül Deney (Resident Evil) film serisinde bir çok mesaj ve ayrıntılar gizli.  Örneğin Ölümcül Deney 5 İntikam (Resident Evil: Retribution 2012)  filminde 4-5 defa ayrıntılı bir şekilde fotoğrafta gördüğünüz  h520 plaka gösteriliyor, üstüne basa basa hemde!  H5 Avian İnfluenza (Kuş Gribi) salgını hatırlarsınız. 20 ise Corona Virüs…

CORONA dünyaya 2020 de yayılmadı mı? h5 kuş gribiydi  şimdi ise CORONA yarasadan başladı dediler bir nevi bakarsak  kuş gribinin gelişmişi diyebiliriz, CORONA virüs için.

Biraz komplo teorisi yaparsak plakanın en sağındaki rakamlara sağdan  sola incelersek 17.7.20 tarihini çıkarırız.Blade Runner 2049 filminde de Temmuz 2020 göndermesi var. Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra (Resident Evil: Afterlife 2010) filminde ise 2020 Temmuz şifresi var..

Ölümcül Deney 5 İntikam’da başka bir detay ise Umbrella şirketinin yaptığı deneyler. İklim kontrolü, rüzgar, yağmur. İsteseler kar bile yağdırabiliyorlar. ‘’Neden böyle bir yer yapıldı?’’ Sorusuna ise ‘’Basit; Umbrella Şirketi birincil gelirini viral virüsü silah satışından elde ediyor. Gerçek dünyada test etmesi imkânsız olan şeyden.

New York'un merkezinde bir salgın simüle ettiler. Bunu Ruslara gösterdiler ve virüsü sattılar. Moskova'da bir salgın simüle ettiler ve bunu da Amerikalılara sattılar. Tokyo'da bir salgın yarattılar. Çinlilere sattılar. Çin'de bir salgın yarattılar. Japonlara sattılar. Herkes almak zorundaydı. Umbrella Şirketi yeni bir silahlanma yarışı yarattı.  Ama bu sefer nükleerden ziyade biyolojik silah….’’   

Bizim o  illuminati,  tapınakçılar, illu karşıtları, opus dei,  aklınıza kim geliyorsa  dünyayı yönettiğini yada  çok büyük güçleri olduğunu sandıklarınız. Daha öncede dediğim gibi hepsi bir yerden emir alıyor aynı kişiye çalışıyor ama  aynı kişiye hizmet ettiklerin bilmiyorlar. Emir geliyor uyguluyorlar.

Trump’a illuminati'ye savaş aç diyorlar açıyor, illuminati’ye ise halkı sokaklara dökün diyorlar bir  olay atlak veriyor. 1. dünya savaşına patlak veren Avusturya Macaristan veliaht prensi Franz Ferdinand'ı öldürülüp dünya savaşının çıkması gibi.

Yani herkes  aynı yere hizmet ediyor ama bilmiyorlar bunu, sadece aldıkları emiri uygulayıp farkında olmadan birbirleri ile savaşıyorlar. Tıpkı bir oyun gibi. 2015 yılında başlayıp Çin Abd ortak virüs yaptılar. O zaman başkan ve obama ve rockfeller  yaşıyordu.

Trump başkan oldu. Rockfeller öldü.  Sonra Çin’de virüs çıktı. Trump Çin’i hedef aldı. Çin illuminatinin 2. devletidir o yüzden. Zamanında virüsü ortak yapanlar şimdi düşman oldu. Dikkat ederseniz Trump illuminatiye karşı çıkan efsane başkan oldu.

Önemli olan bu tür detayları yakalamak. Bakış açısını günlük olaylara göre değil, birkaç adım önden adım atabilmek gerekli.  

Ölümcül Deney filmlerinin başka bir detayı ise 3.4. ve 5. filmlerde  Abd başkanının  sarı saçlı birisi olması aaa ne tesadüf demi? 5. filmin bitişi ise beyaz saray önüne gelmiş zombiler,  zombiler ile savaşan ama yıkılmak üzere olan beyaz saray.

Filmlerde nasıl bu kadar detay işleyip gelecekte oluyor diye soracaklara bunun nedeninin başka bir zamanda anlatacağım!!! Öyle düşündüğünüz gibi  planlayıp işliyor ve oluyor değil!!! Ezber bozan Farklı şeyler anlatacağım sizlere.

Resident Evil 6 Son Bölüm ( Resident Evil: The Final Chapter 2016) ise hep 10 sene vurgusu yapılıyor. 10 sene sonrası ve yapay zeka nın kontorolü. Serinin ilk filmi 2002 de çıkdı en son filmi ise 2016 da 14 senelik bir yapım. 14 sene veya  8 sene veya  yıllar sonra demiyorda  sürekli 10 sene vurgusu yapılıyor. 2020 de salgın çıktığına göre 2030da dünyanın başına bela olacak yapay zeka şifresini verip  anlatmaya mı çalışıyor bizlere acaba? 

Yenilmezler Ultron Çağı (Avengers Age of ultron 2015) filminde ise dünyayı 2. bir uzaylı istilasından korumak isteyen Tony Stark dünyada güvenlik ve barış projesi olarak  yapay zeka ultron’u tasarlıyor. 

Fakat yapay zeka dünyadaki barışın olması için  bütün insanlığı yok etmek istiyor ancak huzurun böyle geleceği söyleyip, insanların savaşlarını, dünyaya nasıl zarar verdiğini anlatıyor. Ultron  insalığı yok etmesindeki en büyük engel gördüğü  Avengers ekibini yok etmeye çalışarak başlıyor.

Bir yapay zekanın nasıl dünyanın başına bela olabileceğini gözler önüne seren bir film. Düşünsenize Ölümcül Deney ve Ultron Çağı’ndaki gibi    dünyayı yok etmek isteyen bir yapay zeka ve bir virüs birleşirse neler olur? 


resim-3-min.jpg

 

Yapay zekanın kontrolden çıkma  tehlikesini anlayabilmemiz için  Terminatör serisi (1984, 1991, 2003, 2009. 2015, 2019),  Yenilmezler Ultron Çağı (Avengers Age of ultron 2015), Kaptan Amerika: Kış Askeri (Captain America: The Winter Soldier 2014) ve Upgrade (2018) filmlerini kesinlikle izlemenizi  öneririm. 

26 mayısta  ‘’ABD Başkanı Trump'ın Tibet'i bağımsız bir ülke olarak tanımasına izin verecek yasa Kongre'ye geldi. Sonrasında ise  Çin Ordusu, Hindistan'ın Ladakh Bölgesini Tamamen Kontrol Altına Aldı. Ufuka gözüken sanki Çin – Hindistan savaşı…

Hatırlayanlar olacaktır  2.5 ay önceki köşe yazılarımda kaos, iç savaşlar ve ulusal savaşlar olacağını belirtmiştim. İç ve ulusal savaşların çıkması için birilerinin düğmeye bastığı aşikar. Bunu yavaş yavaş dünyaya yayılan protestolardan görebiliriz.

Yapay zeka demişken takvimleri geriye saralım The Economist dergisinin Kasım 2019 da yayınlanan 2020 ana kapağında 2020 nini yarısı yeşil yarısı kırmızı idi hatırlarsanız.

En aşağıda ise ‘’Nightingale’’ yazıyordu  büyük hemşire  tam bir kahraman 1860 yılında kendi hemşirelik okulunu kurup  profesyonel hemşirelik vakfının temellerini atmıştı.

Neyse dergi kapağında bu şifrelenmiş Florence Nightingale ismini gören salgın, aha salgını burayada gizlemişler dedi. Bunu tv’de her hafta çıkan, dediklerinin hepsi ters olan, şu an çip sanal para ile dikkatleri dağıtıp insanlara frekans uygulayan sürekli korku salarak insanların düşüncelerinde virüsü irtibarsızlaştıran, dedikleri herşeyin tersi çıkan Hatta  Türklere bulaşmayacak  şubatta bitecek diyenler dedi.

Nightingale vurgusu orada hemşireye değil YAPAY ZEKA ve GOOGLE GÖNDERMESİYDİ. 2019 da google nightingale projesini duyurdu. Son zamanlarda google ABD nin en başarılı şirketi olmuş ve yapay zeka lideri olmuş. Bill Gates, Elon Musk veya bunlara ait olan şirketler eleştirilirken Google ise daha da yükselişe geçiyor.

‘’Project Nightingale’’ daha detaylı araştırıp görebilirsiniz. Yani The Economist dergisinde yazan Nightingale hemşire olan değil googlenin YAPAY ZEKA’sıdır.

 

resim-4-min.jpg


Buda yeni yayınlanan The Economist dergisinin kapağı. Ateş zamanı yazılmış. Ve dikkat ederseniz tüm dünyada protestolar ateşle yapılıyor. Önceki yazımdaki Dragon kapsülü ve derginin Dragon kapağını hatırlayın. Dragon ejderha demek. Ejderhalar ise ateş püskürtür. Dragon ateşine gönderme yapılmış ve protestolar da ateşle yapılıyor  tesadüflere bakar mısınız?

İlerleyen günlerde Dragon ateşi tüm avrupayı hatta dünyayı sarabilir mi? Kapağı incelediğimizde sağ yukarıda ‘’How covid kills’’ yazmışlar ama soru işareti yok? Anlamı covid nasıl öldürür demek. ABD’deki Protestolara gidenlerin bazılarında corona virüs olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi bazı şeyler kafanızda oturdu mu? 

‘’Yanlış bilgi hakkında ne yapmalı’’ Buda var dergide. Dikkat ederseniz önceki yazılarımda algı yapıyorlar, yanlış bilgi veriyor bu tvdekiler demiştim. Çip sanal para falan. Economist dergiside buna değinmiş. Virüs ciddiyetini yitiriyor. Tüm dünyada yitirmiş galiba. Bence ikinci dalga gelebilir.  Şimdi şu aşağıdaki kapağa göz atalım. 


resim-5-min.jpg

 

The Economist dergisi  bunu yayınladı ama sonrada birden bire kaldırdı siteden  ilginç demi?  ‘’The preliminary round’’ çevirisi ‘’ilk tur’’ demek. Dikkat ederseniz, Resimde dünya virüsü dövüyor.

Aslında ilk tur yani ilk 6 ay öyle oldu Dünya kazandı virüs kaybetti İnsanlar ölmesine bakmayarak dünya kazandı 6 ayda. Dünya dediğim doğa yani Güneşin üzerinde Climate change (iklim değişikliği) yazılmış. Bu ilk tur, bu arada İkinci tur temmuzda başlayacak Acaba ikinci turda virüs dünyayı yener mi? Yani güneş virüsü değiştirecek ve virüs gelişecek, dünya kaybedecek. Yani ALLAH korusun, dünyada daha çok insan ölebilir anlamına geliyor. Çünkü doğada olaylar olacağı için…İnşaALLAH olmaz  bunlar eski günlerimize döneriz.

Dikkat ederseniz protestolar başladığı ilk turun bittiği zamanlar, hatta son ayda İnsanlar sosyal mesafe kuralına uymuyor. İkinci tur yani  bence Temmuz-Aralık ayları büyük olaylar olabilir. Ölümcül Deney, Blade Runner filmlerinde ve dünyanın gidişatında, temmuz mesajı var.

Temmuza 1 ay kalmış ve büyük olayların sinyali verilmiş zaten. Protestolar sinyal!!! Daha önceki yazılarımda demiştim Haziranda dünyada büyük olaylar olabilir diye. Ve dikkat ederseniz Avrupa birliği yıkılacak, ABD deki protestolar Avrupa birliğini yıkmak için bir proje olabilir. Aslında Temmuzda sönecek ateş, çünkü protestolar bitecek Daha farklı bir olay olacak Ağustos’ta insanlar arası yani sivil savaşı çıkabilir?

Önceki yazılarımdaki The Economist dergisi kapağı analizlerimi hatırlayın. Mayıs yıldızı hafif sönük Haziran ise parlak. Mayısta protestolar başladı. Haziranda ise şiddetlendi. Dünya genelinde  dahada büyüyüp şiddetlencek gibi duruyor.

İlginç şeyler olmaya devam ediyor. ‘’Alex Berenson, kitabının kaldırılmasıyla ilgili şikayet tweetlerine cevap, Elon Musk'tan geldi. Musk,ilk olarak “Bu anlamsız” şeklinde cevap verdi. Musk, ikinci bir tweet daha atarak “Amazon’u parçalama zamanı. Tekelleşme kötüdür” dedi.  Ve bir gün sonra  Amazon'un California’daki deposunda yangın çıktı.

Depo kullanılamaz hale geldi. Yani bu tesadüfler zincirine bakarmısınız? Tüm şirketleri google'a bağlı yapacaklar. Artık google'un karşısında duracak bir şirket kalmadı. Facebook, Twitter, Amazon, Microsoft hepsi zor durumdalar. Yapay zekayı aktif edecekler.

Yazımın son kısmına geldiğimde  The Economist  kapağında ne diyordu.  ‘’Yanlış bilgi hakkında ne yapmalı’’ hatırladınız demi. George Floyd’un polis memuru tarafından öldürülme hadisesi. Yeni görüntüler ortaya çıktı Floyd’un görüntülerde kendisini yere bıraktığı ve 25 mayıs değil kamerada 5 mayıs olduğu ortaya çıktı.

Yani George Floyd ölmedi, polis memuru öldürmedi. Öldürüldüyse bile başkası tarafından sonradan öldürüldü. Yani insanları sokağa dökmek için bir medya oyunuydu. Doğu Türkista’da hergün öldürülen, başı polis tarafından ezilenler, sokakta sürüklenenler daha beter şeyler oldu ve oluyor…

Neden dünya ayaklanmadı hiç Türkistandaki olaylara? İlginç bir şekilde  ABD’de insanlar  1 -2 ay önce silahlanmaya başladı. Yani bakış açınızı genişletin medyanın oyunlarına gelmeyin. Salgın Contagion (2011)  filminde ise ilginç bir tesadüf var. Minnesota var!!! Protestoların ilk başladığı bölge Minnesota department of health, ABD de başka sağlık bakanlığı mı yok? Neden sizce bunu eklediler filme? Filmde de aynı şekilde salgın, protestolar, iç karışıklık ve yağmalar vardı.

Filmde bunu eklemelerinin sebebi bugünkü olayların şifresini vermişler… ince ince, ilmik ilmik işleyerek. Obamanın 16 Mayısta attığı tweet’e bakalım hani Floyd 25 mayısta ölmüştü?

 

resim-6-min.jpg

 

28 gün sonra… (28 Days Later..2002) filmine gelelim.  Birkaç gün önce  ‘’Black Lives Matter protestocular, kalabalığı saldırmak için hayvanları kullanarak saldırgan bir şekilde suçladıktan sonra Londra'daki atlara polislere saldırdılar’’ Hatırladınız mı? sarı yelekliler, atlar polisler  İngiltere’de olan olayların aynısı 28 gün sonra… 

salgın filmindede var. Sanki filmi ultra grafik 4K da değil, sanki insan gözü ile yapmışlar görüyorsunuz demi? tesadüfler halkalarını. İngiltere Avrupanın Suriyesi olursa kimse şaşırmasın.

Biraz uzun bir yazı oldu, detay fazlaydı ikiye bölmek istemedim konsantreniz dağılmasın diye. Okurlara çok teşekkür ediyorum. Gözlerinize sağlık. Sizlere iklim değişikliği ile ilgili filmler önerip veda ediyorum.   Yarından Sonra (The Day After Tomorrow 2004), Kar Küreyici (Snowpiercer 2013), Açlık (Soylent Green 1973), Su Dünyası (Waterworld 1995) ve Uzaydan Gelen Fırtına (Geostrom 2017) filmlerini izlemeyi unutmayın.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gökhan AKYÜREK Arşivi