Gökhan Töre ile Beşiktaş yönetimi arasındaki kavga büyüyor

Gökhan Töre ile Beşiktaş yönetimi arasındaki kavga büyüyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında bugün 3 sayfalık bir açıklama yayınlayan ve takımdan ayrıldığını açıklayan Gökhan Töre’ye, siyah beyazlı kulüp yönetimi tarafından disiplin soruşturması başlatıldı.

Bir önceki gün beIN SPORTS’a röportaj veren Fikret Orman, gelecek sezon Tolga Zengin ve Gökhan Töre’nin Beşiktaş’ta olmayacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Gökhan Töre, Fikret Orman hakkında sert ifadeler içeren 3 sayfalık bir yazı yayınladı. Gökhan Töre'nin açıklamalarının ardından Beşiktaş kulübünden konuya ilişkin açıklama geldi.

Beşiktaş Kulübü, Gökhan Töre hakkında, yaptığı açıklamalar nedeniyle disiplin soruşturması başlatıldığını duyurdu. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kulübün halen sözleşmeli oyuncusu olan Gökhan Töre’nin yaptığı, gerçekleri çarpıtan yazılı açıklamasını, her Beşiktaş taraftarı gibi, şaşkınlık ve üzüntüyle okumuş bulunuyoruz. Futbolcunun yaptığı yazılı açıklamanın ardından kulübümüz tarafından hakkında disiplin soruşturması başlatılmış olup, ayrıca kendisiyle ilgili hukuki sürecin de başlatılacağını kamuoyuna ve Beşiktaş camiasına saygılarımızla duyuruyoruz’ denildi.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre ve Tolga Zengin’in takımdan ayrılacağını canlı yayında açıklamış, Gökhan Töre için ise ayrıca, ‘Oynamadan para kazanmak istedi, ne yapalım? Biz de saygı duyduk’ demişti. Bu açıklamanın ardından Gökhan Töre, kendisine haksızlık yapıldığını, sözleşmesine ‘Fenerbahçe ve Başakşehir’e transfer olamaz’ maddesinin eklenilmeye çalışıldığını söyledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.