GOT hayranlarına müjde, serinin son kitabı gizemli katil Jaqen H'ghar'ın sırrını açığa çıkaracak

GOT hayranlarına müjde, serinin son kitabı gizemli katil Jaqen H'ghar'ın sırrını açığa çıkaracak

Game of Thrones hayranlarına müjde, serinin son kitabı Kış Rüzgarları (Winds of Winter) gizemli katil Jaqen H'ghar'ın sırrını açığa çıkaracak

Dünyadaki milyonlarca insanı ekran başına bağlayan Game of Thrones dizisinin final sezonundan ve finalden memnun olmayan, hayal kırıklığına uğradıklarını belirten Game of Thrones hayranları umutlarını serinin son kitabı olan Kış Rüzgarları (Winds of Winter’na bağlamışlardı. Kitabın yazarı George R.R. Martin’in kitabı bir an önce bitirmesinin bekleyen GOT fanatiklerine güzel bir haber geldi.

 

gizemli-katil4.jpg

George R.R. Martin’in Game of Thrones dizisine dönüştürülen kitap serisinin sonuncusu olan Kış Rüzgarları'nın (Winds of Winter) Yüzsüz Adamlar’ın gizemli karakteri Jaqen H'ghar'ın sırrını ortaya çıkaracağı iddia edildi.

George R. R. Martin, yazım süreci devam eden kitabı Kış Rüzgarları (Winds of Winter) ile ilgili son paylaşımında karakterlerinin gerçek hissettirmesi için çok uğraştığını ve kötünün de iyi niyetlerle oluşabileceğini söyledi.

 

guzemli-katil2.jpg

Martin "Şu an bulunduğum yerde, Westeros’un kalbinde tamamen karakterlerim ve zihnimin çocuklarıyla çevrelenmiş durumdayım. Yazarken benim için gerçekler ve onları okuyucularım için de gerçeğe dönüştürmek amacıyla mücadele ediyorum. En iyisinden en kötüsüne hepsi kusurlu. Kahramanca şeyler de bencil şeyler de yapıyorlar" dedi.

 

guzemli-katil3.jpg

Bu ifadelerden Martin’in hangi hikayeyle uğraştığı net olarak anlaşılamasa da kitabın 2021’de yayımlanma ihtimali yüksek görünüyor.

Independent'ın haberine göre; Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin bir sonraki bölümünün Braavos’a Game of Thrones’dan daha fazla odaklanacağını beklemek için pek çok neden bulunmakta.

Jaqen H’ghar’ın temel amacı dizi boyunca Arya’ya nasıl öldürüleceğini öğretmekti. Dizide gizemli karakter H’ghar’a yalnızca Arya’nın hikayesiyle kesiştiği ölçüde değinilmişti. Dolayısıyla evrenin hayranlarını H’ghar’a dair enteresan hikayeler bekliyor olabilir. Kış Rüzgarları başladığında Jaqen H’ghar muhtemelen Kargaların Ziyafeti’ndeki gizemli işine devam edecek. Bu da görünüşe göre Westeros’un bilginlerinin ana yurdu olan Hisar’a sızmayı içeriyor.

Hayranlar uzun zamandır Yüzsüz Adamlar’a bu görev için kimin, ne amaçla para ödediğini merak ediyor. Ejderhalarla ilgili bir kitap mı çalacaktı? Oraya bilginlerden birini öldürmek için mi gönderilmişti? Kış Rüzgarları’nın bu soruların bir kısmını yanıtlaması muhtemel görünüyor.

Inverse'ün haberine göre teorilerden bir diğeriyse Jaqen’i Euron Greyjoy’un kardeşi Balon’u öldürmek için tuttuğu yönünde. Bununla birlikte Euron’un Jon Snow’un gerçekte kim olduğuna dair sırrı da öğrenmiş olması ve daha fazla bilgi istemesi de muhtemel. Jaqen’in bu görevle Sam’in arkasında olması ve Jon Snow’a dair detayları ortaya çıkarması olası görünüyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.