Gülben 'Benim ölümümü seyrettiler'

Gülben 'Benim ölümümü seyrettiler'

Gülben Ergen ilk kez Seda Sayan'ın programında konuştu: "Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan. Ben o yüzden sustum. Benim ölümümü seyrettiler."

Show TV ekranlarında Seda Sayan'ın sunduğu programın ilk bölüm konuğu olan Gülben Ergen yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

 

 Dizi oyuncusu Feyza Civelek polisi ısırdı

 

SUSARAK KONUŞTUM

 

"Susmak da bir cevaptı aslında. Susarak konuştum. Yangının orta yerinde sadece sana bağlandım. Bir haykırmaydı. Bir ringde dokuz kişiyle savaşamazsın. O kadar çok yerden saldırı geliyordu ki... Ben sessiz kaldım, şarkımla çıktım. Her yerden saldırdılar. Hep sabır çok sabır... Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan. Ben sustum sabrettim. Bak şimdi ne oldu? Senin programına göbek atarak çıktım. Ben dostumun programına geliyorum. Sadece benim sınavım değildi... Gücü başkasının sırtına dayanarak alırsan, düşersin... Hangisinin neyine cevap vereceksin... Benim ölümümü seyrettiler..."

gulben.jpeg

BANA HİÇBİR ŞEY OLMAZ

Gülben Ergen'in "programına göbek atarak çıkıyorum" sözü akıllara eskiden söylemiş olduğu "Bana hiçbir şey olmaz." sözünü getirdi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.