Gülen'in gizli görüntüleri vaaz kasetleri çıktı

Gülen'in gizli görüntüleri vaaz kasetleri çıktı

Fethullah Gülen'in gizli görüntülerinin, vaaz kasetleri olduğu ortaya çıktı.

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu Yüzde Yüz Siyaset'te Fethullah Gülen'in gizli görüntüleri olarak tanıtılan görüntülerin eski vaaz kasetleri olduğu ortaya çıktı.


Tüm gün yapılan "Bu güne dek hiçbir yerde görmediğiniz Fethullah Gülen videoları yayınlayacağız" şeklinde reklamı yapılan Yüzde Yüz Siyaset'ten Gülen'in eski vaazları çıktı.

FATİH'LE İLGİLİ AÇIKLAMASI "HAKARET" OLARAK YORUMLANDI
 
Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinden bahseden Gülen'in, bu fethin ihlas ve Allah rızası değil de çağ açıp çağ kapamak amacıyla yapıldığı takdirde, Fatih'in bile sonunun garanti olmadığını vurgulaması, Fatih Sultan Mehmet'e Sevilay Yükselir tarafından hakaret edildiği anlamında yorumlansa da bazı konuklar, bunun bir benzetme olduğunu söylediler.

"ÜZERİMDE DELİLİK EMARELERİ VAR.."
 
Gülen'in askeri darbelerden önce ruh halinin sıkıldığını, sokaklarda oradan oray dolaştığını ve bunu bir "delilik" olarak gördüğü açıklaması da yayınlandı.

SEVİLAY YÜKSELİR: GÖRÜNTÜLER GİZLİ ÇEKİM DEĞİL
 
Programla ilgili açıklamalarda bulunan moderatör Sevilay Yükselir, Fethullah Gülen'le ilgili görüntülerin gizli çekim olmadığını, zamanında çekilmiş ancak hiç yayınlanmamış görüntüler olduğunu belirtti.

Cemaat mensupları, bu görüntülerin zaten daha önce yayınlandığını savunsa da Sevilay Yükselir, videolardan sonra "Aslında çok kötü sözler söylediği videolar var, ama burada video eksik" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.