Gülse Birsel ve Oylum Talu buluşması

Gülse Birsel ve Oylum Talu buluşması

15. yılına özel; birbirinden özel isimleri ziyaretçileri ile buluşturan Tepe Nautilus AVM bu kez; ünlü senarist, oyuncu ve gazeteci Gülse Birsel ve ekranların sevilen ismi Oylum Talu’yu ağırladı

Tepe Nautilus; ziyaretçilerini, “Tepede Sohbet” etkinlikleri çerçevesinde Gülse Birsel ve Oylum Talu ile ayrıcalıklı bir söyleşide buluşturdu.

 

Türkiye'nin en sevilen yazarlarından, aynı zamanda oyuncu ve gazeteci Gülse Birsel ve ekranların sevilen yüzü Oylum Talu’yu dinlemeye gelenler kültür-sanat, mizah, kariyer ve yaşama dair keyifli bir yolculuğa çıktı. Katılımcılar hem ikiliyi yakından tanıma fırsatını buldu hem de Birsel’in yeni projelerini ilk defa öğrenme ayrıcalığını yaşadı.

 

Yeni projeleri ile ilgili Birsel; ‘’Sinemada Cem Yılmaz ile rekabetimiz olmaz. Özenilmiş ve sinema perdesine yakışır işler olsun. Seyirci iyi komediler izlesin, hepimizin gişesi iyi olsun‘’ dedi. Dizi projesi ile ilgili de konuşan Birsel; ‘’ Yeni dizi Ocak’ta yayına başlıyor. Şu an ilk bölümü yazıyorum. Tatlı bir aile komedisi olacak. Belli olan oyuncularımız Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt ve Bartu Küçükçağlayan. Her bölümde farklı bir oyuncumuz başrol olacak” dedi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.