Gündemi sarsacak iddia: İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı mı olacak?

Gündemi sarsacak iddia: İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı mı olacak?

Abdulkadir Selvi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili gündemi sarsacak bir iddiayı kaleme aldı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, 'Cumhurbaşkanlığı hesapları karışıyor' başlıklı bugünkü yazısında İmamoğlu'nun muhalefet sözcüsü gibi konuştuğunu ve hedefinin 2023'te aday olmak olduğunu yazdı.

"2023 seçimlerine dönük projeleri olanlar, dünden itibaren 'Ekrem İmamoğlu muhalefetin sözcüsü ya da 'İmamoğlu muhalefetin liderliğini yapıyor' söylemini piyasaya sürmeye başladılar" diyen Selvi, İmamoğlu'nun da 'Bu durumdan hoşlanarak muhalefet dozunu yükselttiğini öne sürdü.

Selvi, İmamoğlu ile ilgili olarak ayrıca "Hedef, 2023'te Cumhurbaşkanı adayı olmak" dedi.

 

Selvi'nin yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

 

'Hatırlar mısınız, bir süre önce Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönüp 'Bomba kulislerim var' demiş, sonunu da 'Ekrem İmamoğlu, aman dikkat' diye bitirmiştim. Ayrıntılarını daha sonra yazacağım. İmamoğlu bu role soyunurken Ankara'da başka bir isim konuşuluyor.

Bir anlamda hesaplar karışıyor. O yüzden bu kez de 'Ekrem İmamoğlu, Abdullah Gül'e aman dikkat' diyorum.

Bir şey daha diyorum. 2023 sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan hamlelerini henüz yapmadı. Erdoğan'ın hamlelerini görmeden kimse hesap yapmasın derim.' 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.