Güngör Yazuzaslan seçildi

Güngör Yazuzaslan seçildi

Bartın Gazeteciler Derneğinin olağan genel kurul toplantısı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda bugün saat 15:00de hazirun çoğunluğu ve misafirlerin huzurunda yapıldı. BAŞKANLIĞA DIŞ HABERLER MÜDÜRÜMÜZ YAVUZASLAN SEÇİLDİ

Genel kurula izlemek üzere misafir olarak Belediye Başkanı Cemal Akın, Saadet partisi Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Sinoplu, Akp İl başkanı Yaşar Arslan ve Akp Belediye başkan adayı Seyfettin Kalay , Bartın Deniz Komutanlığı Deniz Piyade Albay Mehmet Sandıklı, Vali Yardımcısı Ünal Coşkun katıldılar.

 

Önce divan kurulu oluşturulduktan sonra sırayla saygı duruşu ve İstiklal Marşı daha sonra faaliyet raporu ve denetim raporu okunarak oybirliği ile kabulü, yeni yönetimin onayı dilek ve temennilerle tamamlandı.


Ayrıca Bartın Gazeteciler Dernek Tüzüğünde yeralan bir maddede tüzük değişikliği yapılarak başka gazeteci derneklerine üye olanların Bartın Gazeteciler Derneğine de üyeliklerinin yolu açıldı. 


Olağan genel kurulda  eski yönetim aynı kalarak yeni dönemde aynı kadro ile güven tazelediler. Tek listeyle girilen seçimlerde Güngör Yavuzaslan başkanlığındaki yönetim kurulu Ayhan Acar, Selim Bostancı, Halil Tekin, Hasan Camcı'dan oluştu.


Dernek Başkanı Güngör Yavuzaslan, Genel Kurulda yaptığı konuşmada, derneğin uzun süredir başkanlığını yürütmekten onur duyduğunu söyleyerek dernek yönetiminin Bartın’da mesleğin gelişmesi için yoğun bir çalışma içinde olduklarına dikkat çekti.


50'nin üzerinde gazetecilik mesleği ile uğraşan üyelerinin olduğunu ve üye seçiminde titiz davranarak gazetecilik mesleği ile uğraşan üyeleri  tercih ettiklerini ifade etti. Yapılan tüzük değişikliği ile Bartın’daki tüm gazetecilerin tek bir çatı altında toplanması amaçlandığını belirten başkan Yavuzaslan, gazeteciler arasında ayrı gayrı olmaz diye de ekledi.

 






  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.