Gürcistan’da Türk rüzgarı esecek

Gürcistan’da Türk rüzgarı esecek

Mercedes-Benz Türk firması, tasarımcılara gösterdiği desteği bir adım daha ileriye taşıyarak ikinci defa "Mercedes-Benz International Designer Exchange Programı" etkinliğinde Deniz ve Begüm Berdan ikilisinin markası DB Berdan'ı Gürcistan’da destekleyecek

Bu program kapsamında ilk defa Gül Ağış, markası Lug Von Siga'nın Sonbahar/Kış 2015 koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Madrid’te sergilemişti. Bu sezon da Mercedes-Benz Türk, daha önce Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'da defilesini sunmuş olduğu, her sezon koleksiyon ve defileleriyle toplumun farklı bir sosyal problemine dikkat çeken Deniz ve Begüm Berdan tasarım ikilisinin moda markası DB Berdan'ı destekleyerek Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi'de markanın İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunu sunuyor.

 

Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi, Gürcistan'ın ilk uluslararası moda etkinliği olarak öne çıkıyor. Bölgenin alternatif moda merkezlerinden biri olma yolunda ilerleyen Tiflis'te hem Gürcü tasarımcıları destekleyen, hem de uluslararası tasarımcıları aynı çatı altında buluşturan etkinlik, 2-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

DB Berdan, İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunun konusunu hepimizin gündelik hayatta rastladığı yalan kişiliklerden alıyor. "Love Your Identity // Kişiliğini sev" sloganıyla günümüz dünyasının samimiyetten uzak kahramanlarına tepkisini gösteren DB BERDAN, çevremizi saran sahteliğe karşı ironik bakış açısını yansıttığı koleksiyonunda “Fake is The New Black” sloganını sıkça vurguluyor.

Baskılarla detaylandırılan tasarımlarda nefes alabilen koton kumaşlar kullanılırken, kalıplarda 2000’lerin uçurum göğüs dekolteleri, ekstra dar zincir ve piercing detaylı elbiseler, etekler ve ceketlerin yanı sıra; ultra bol, cinsiyetsiz kalıplar blok renklerle harmanlanarak grafik silüetler ortaya çıkartıyor.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.