Hakan Muhafız (The Protector)’ın 3.  Sezon fragmanı yayında

Hakan Muhafız (The Protector)’ın 3. Sezon fragmanı yayında

Hakan Muhafız (The Protector)’ın 3. Sezon fragmanı yayınlandı, dizi 6 Mart'da yayınlanacak

Dünyaca ünlü dizi ve film kiralama sitesi Netflix'de yayınlanan ilk Türk dizisi ünvanını koruyan Hakan Muhafız (The Protector)’ın 3. Sezon fragmanı yayınlandı.

Hakan Muhafız’ın ilk sezonu Türkiye’de ve dünya ülkelerinde büyük beğeni toplamış Çağatay Ulusoy hayranları dizinin 3. sezonunu dört gözle bekler olmuştu.

6 Mart'ta yayınlanacak olan dizide bir de sürpriz var; daha önce Star TV’de yayınlanan Med Cezir dizisinde Çağatay Ulusoy’un beraber oynadığı ve şu aralar Mucize Doktor dizisi ile beğeni toplayan Taner Ölmez de kadroda yer alıyor. Hakan Muhafız 3. Sezonu’nda yeni katılan diğer isimler de Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan.

The Protector ( Hakan: Son Muhafız) 3. Sezon Konusu:

Dizinin yeni sezonunda Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul'u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler'in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor.

Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur.

Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul'u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir'i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.

Dizinin yeni sezonunda yer alan virüs salgını akıllara şu anda tüm dünyayı korkuya salan Corona virüs salgınını getirdi.

Twitter'da TT oldu

Hakan: Muhafız (The Protector) hayranları sosyal medyada adeta bir yorum sağanağı yarattılar ve konu Twitter'da gün boyu güncelliğini koruyarak TT oldu.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.