Hakan Muhafız (The Protector) 2. sezon yayında

Hakan Muhafız (The Protector) 2. sezon yayında

Hakan Muhafız (The Protector) 2. sezon yayında, Çağatay hayranları çoştu, konu Twitter'da TT oldu

Dünyaca ünlü dizi ve film kiralama sitesi Netflix'de yayınlanan ilk Türk dizisi ünvanını koruyan Hakan Muhafız ( The Protector)’ın 2. sezonu bugün yine Netflix üzerinden yayınlanmaya başladı.

Hakan Muhafız’ın ilk sezonu Türkiye’de ve dünya ülkelerinde büyük beğeni toplamış Çağatay Ulusoy hayranları dizinin 2. sezonunu dört gözle bekler olmuştu. Dizide Çağatay Ulusoy ve Ayça Ayşin Turan’ın bazı sahneleri Türkiye’de eleştiri yağmuruna tutulsa da dizinin beğenilirliğini etkilememişti bu durum.

Hayranları 2. sezonu beklerken Netflix müthiş bir sürpriz yaparak yayınladığı 2. sezon fragmanında Cüneyt Arkın’a rol vermiş Türk izleyenlerinin gönüllerini bir kez daha fethetmişti.

 

Hakan Muhafız’ın 2. sezonuna katılan yeni oyuncuların varlığı ise dizinin fanlarını bir kez daha çoşturmuştu. İşte o yeni oyunculardan bazıları; Engin Öztürk, Boran Kuzum ve Burçin Terzioğlu.  Dizinin ilk sezonunda Mazhar rolünü canlandıran Mehmet Kurtuluş ise ilk sezonun son bölümlerinde diziden ayrılmıştı.

 

Dizinin 1. sezonunda kimler oynamıştı?

Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Hazar Ergüçlü , Mehmet Kurtuluş, Yurdaer Okur

 

HAKAN MUHAFIZ 2. SEZON NEREDEN İZLENİR?

Hakan Muhafız 2. sezon ilk sezonda olduğu gibi Netflix'te izleyici karşısına çıkacak. Diziyi izleyebilmeniz için Netflix'e üye olmanız gerekiyor.

 

The Protector ( Hakan: Son Muhafız)'ın Konusu:

Hakan'ın sıradan devam eden hayatı; İstanbul'u korumakla yükümlü , gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden alt üst olmuştur. Yaşadığı şehir Ölümsüzler'in tehdidi altındadır. Hakan şehri nasıl koruyacağını hızlıca öğrenmek zorundadır. Ancak, hazırlıksız yakalandığı bu görevi reddetmektedir.

 

Twitter'da TT oldu

 

Hakan: Muhafız ( The Protector) hayranları sosyal medyada adeta bir yorum sağanağı yarattılar ve konu Twitter'da gün boyu güncelliğini koruyarak TT oldu.

 

Bakalım Hakan: Muhafız ( The Protector) 2.Sezon bölümleri de ilk sezon kadar beğenilecek mi ? Görünen o ki dizi uzun süre devam edeceğe benzer çünkü 3. sezon onayı 2. sezon ile beraber alınmıştı bile...

SİYASETCAFE.COM









 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.