Hakan Yılmaz ve eşini darp eden Denizhan Vural cinayetten tutuklandı

Hakan Yılmaz ve eşini darp eden Denizhan Vural cinayetten tutuklandı

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Hakan Yılmaz ve eşine darp uyguladığı iddiasıyla mahkemede tutuksuz yargılanan Denizhan Vural, Afgan bir çobanın öldürülmesi suçuyla tutuklandı.

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Hakan Yılmaz ve eşine darp uyguladığı iddiasıyla mahkemede tutuksuz yargılanan Denizhan Vural, Afgan bir çobanın Kırıkkale’de silah öldürülmesine ilişkin gözaltına alındı. Soruşturmanın ardından mahkemeye çıkarılan Vural tutuklandı. 

Afgan çoban hayatını kaybetti

İddiaya göre olay şu şekilde gerçekleşti: Olan 60 yandaki Keskin Ziraat Odası Başkanı Dursun B.'ye ait olan ve Bozkurt Mahallesi’nde bulunan evinin yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Dursun B.’nin evine silahlı saldırı düzenlendiği sırada ise evin yan tarafında yer alan mandırada kalan 25 yaşındaki İslam R. İsmindeki Afgan çoban dışarıdan gelen sesler üzerine dışarı çıktı. 

Cezaevine gönderildi
Saldırı sırasında boynundan vurulan çoban ağır yaralanırken, olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay üzerine polis çevre bölgede geniş bir soruşturma başlattı. Elde edilen bilgilerden hareket edilerek Deniz Vural gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan Vural, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak, cezaevine gönderildi. 

8,5 yıl hapis istemi

Vural’ın kamuoyunda tanınması ise 2017 Aralık ayında oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz’a Beşiktaş’ta bir otelde gerçekleştirdiği saldırı olayıyla gündeme gelmişti. Vural bu davadan da 8,5 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.