Hakkari’de 2 askerimiz şehit oldu!

Hakkari’de 2 askerimiz şehit oldu!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'nın güvenlik güçlerine yaptığı alçak saldırıda P. Uzm. Çvş. Uğur Bora (Tokat) ve P. Sözleşmeli Er Mehmet Günay (Hatay) şehit oldu. Şehadet haberi ailelerine ulaştı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine yapılan saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Bora'nın şehadet haberi, Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Yolkonak beldesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı. Turan ve Nuriye çiftinin 4 erkek evladından birisi olan Uğur Bora'nın şehadet haberi Niksar Kaymakam vekili Erbaa Kaymakamı Mustafa Temiz ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halil Keskin tarafından sağlık ekipleri nezaretinde verildi. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Evli ve 2 yaşında bir kız çocuğu olduğu öğrenilen şehidin cenazesinin Hakkari'de yapılacak olan törenin ardından Tokat'a gönderilmesi bekleniyor.

 

ACI HABER ULAŞTI

Hatay Altınözü’lü Piyade Er Mehmet Günay’da aynı saldırıda şehit düştü. Hakkari Çukurca’da görev yapan ailesi Altınözü Kıyıgören Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Günay'ın acı haberi de ailesine ulaştı.

 

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Twitter hesabından, "Hakkari Çukurca'da vatani görevini icra ederken #Hatay / Altınözü'nden kardeşimiz Mehmet Günay #şehit düşmüştür. Şehidimize Allah'tan Rahmet ailesi başta olmak üzere, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum" mesajını paylaştı.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.