Halk TV resmen itiraf etti! Sahibimiz Baykal!

Halk TV resmen itiraf etti! Sahibimiz Baykal!

Programlarına son verilmesinin ardından Can Ataklı'nın Baykal iddiası üzerine Halk TV'den flaş bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Halk TV, Baykal'ın kanalın sahibi olduğunu inkar edemedi. İşte o açıklama.

Halk TV'deki işine son verilen gazeteci Can Ataklı, Korkusuz gazetesindeki köşe yazısında Deniz Baykal'a ilişkin ilginç bir iddiayı gündeme getirdi.

Can Ataklı, "Buna göre; atılma talimatını veren kişi Deniz Baykal. Çünkü Baykal Tayyip Erdoğan'la anlaştı. Eğer Erdoğan'ın önünde Halk TV engel olarak duruyorsa bu halledilecek. Erdoğan da bunun karşılığında Baykal'a destek olacak, kızı Aslı'yı da ilk seçimde aday gösterecek" dedi.

hal-001.jpg

Can Ataklı’nın bu ifadelerine Halk TV’den cevap gecikmedi.

"Gazeteniz yazarlarından Sayın Can Ataklı, bir-kaç gündür ve son olarak da bugünkü köşe yazısında Halk TV’deki programının sona erdirilmesiyle ilgili olarak akıl almaz iftira ve dedikoduları dile getirmektedir. Sayın Deniz Baykal ve kızı Aslı Baykal’ın adını da vererek yazdığı tüm ifadeler gerçek dışıdır. Bugüne kadar Halk TV’deki hiçbir uygulamaya karışmamış olan Sayın Baykal, bilindiği gibi sağlık sorunlarıyla uğraşmaktadır" denilen açıklamada,

Ataklı'ya tepki gösterilerek şu ifadeler kullanıldı:

Sadece Halk TV’de değil, tüm televizyonlarda kamuoyu tarafından yeterince izlenmeyen programlar yayından kaldırılır ve yerine başka programlar konulur. Sayın Ataklı’nın programının yayından kaldırılması da bu kapsamda ne ilktir ne de sondur.

bay.jpg

Üzücü olan profesyonelce alınmış olan kararların komplo teorileri ile başka noktalara çekilmeye çalışılmasıdır. İktidar tarafından beslenen havuz medyasının, halkımızı tek yanlı kandırma girişimine karşı Halk TV’nin, halkımıza gerçekleri anlatma konusundaki kararlılığı güçlenerek devam etmektedir.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum