Halk Tv'nin satıldığı kesinleşti

Halk Tv'nin satıldığı kesinleşti

Halk TV'nin daha satıldığı duyurulmuştu. Ancak çeşitli söylentilerin olduğu satış işleminin kesinleştiği bildirildi.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın sağlık sorunlarının ardından kızı Aslı Baykal tarafından satılan Halk Tv'nin Sivaslı işadamı Cafer Mahiroğlu'na satışı kesinleşti.

Kanalın satıldığı kişinin Silivri CHP Meclis üyesi Doruk Bulut olduğu, Ancak asıl finansal desteği veren, yani kanalın asıl sahibi Cafer Mahiroğlu.

MAHİROĞLU HALK TV'DE

Cafer Mahiroğlu'nun bir haftayı aşkın süredir Halk TV’de çalışmalara başladığı bildirildi. Kanalın, önümüzdeki günlerde İstanbul’da başka bir yere taşınacağı da gelen bilgiler arasında.

YENİ PROJELER

Gelen bilgilere göre, Halk TV için yeni yer bakıldığı ve Halkalı, Küçükçekmece ya da Kabataş’a taşınacağı öğrenildi.

Halk TV'nin satışının ardından yeni projeler için görüşmelere başlandığı belirtildi. Yeni programlar için gazetecilere teklif götürüldüğü ve masaya oturuldu. 

Kısa süre önce de Serhan Asker Halk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa etmiş, yerine de, daha önce Fox TV Ankara Temsilcisi olarak görev yapan Sedat Bozkurt gelmişti.

 

HALK TV KİMİN TARAFINDAN YÖNETİLECEK

 

Halk Tv, an itibariyle Kılıçdaroğlu’nun kontrolünde. Ancak bir iddiaya göre de Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ile bu işi paralel yürütecekler. Ne olursa olsun, kontrolün çok büyük bir kısmı Kılıçdaroğlu’nda olacak.

 

DANIŞMA KURULU KURULACAK

CHP kulislerinden edinilen bilgilere göre, kanalın politikasının belirlenmesi için bir “Danışma Kurulu” oluşturulacak. Bu kurulun şimdilik 3 kişiden oluşması düşünülüyor. Kanalın politikasını belirleyecek olan bu kurula getirilecek isimlerin nasıl belirleneceği ise henüz bilinmiyor.

Ancak kanalla ilgili alınan bir karar var. Buna göre, kanal Kılıçdaroğlu ile kötü olmayacak, kavga etmeyecek, CHP’li belediyelerle de iyi geçinecek.

Kanalın maddi sıkıntısı yok. Bu nedenle kanal dışarıdan ajans desteği de alabilecek.

 

 

halk-tv.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.