Haluk Levent'ten o paylaşıma sert tepki; "Her yerden leşlik akıyor"

Haluk Levent'ten o paylaşıma sert tepki; "Her yerden leşlik akıyor"

Kansere yenik düşüp hayatını kaybeden Neslican Tay'ın ölümü sonrası Youtube'da çektiği makyaj videoları ile fenomen olan Duygu Özaslan paylaştığı mesajla büyük tepki çekti. Mesaja tepki verenlerden biri de Haluk levent idi.

Kanserle mücadelenin en güzel örneklerinden olan Neslican Tay'ın ölümü, tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Birçok ünlü isimden Neslican'la ilgili paylaşımlar sosyal medyada giderek artarken Instagram fenomeni Duygu Özaslan'ın paylaşımı tepkilere yol açtı.

 

Bacağında kanserli hücre tespit edilmesinin ardından sağ bacağını kaybeden ve daha sonrasında sosyalmedya üzerinden umut dolu sözlerle kansere savaş açan NeslicanTay, geçtiğimiz gün hastalığının nüksettiğini ve kemoterapi alması gerektiğini paylaştığı bir video ile takipçilerine duyurmuştu.

Daha sonrasında durumu ağırlaşan Tay, yoğun bakıma kaldırıldı. Yaşam mücadelesi veren 20 yaşındaki genç bu akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Tay'ın ölümünün ardından sosyal medyada birçok ünlü isim taziye ve veda mesajları paylaşmaya başladı. Instagram fenomeni Duygu Özaslan ise yaptığı paylaşım sonrası eleştirilerin hedefi oldu.

 

''Son mesajını görmemişim''


Instagram'da geniş bir kitleye sahip fenomen Duygu Özaslan, Neslican Tay'ın vefat ettiği haberini takipçileriyle paylaştığı Story ile duyurdu.

Özaslan veda mesajında: ''Çok üzgünüm Neslican, bütün o pozitifliğinin, gücünün seni iyileştireceğine çok inanmıştım. Bana son yazdığın mesajı görmemişim, şimdi okudum. Cevap yazsam da göremeyecek olman beni üzüyor. Sen hepimize ilham oldun, neşe oldun içinin, dışınının güzelliğiyle. Artık huzurlu olmanı diliyorum.'' dedi.

aslan-1.jpg

Duygu Özaslan tepki çeken paylaşımının ardından açıklama yaptı


Neslican Tay'ın vefatının ardından kişisel hesabından bir açıklama yapan Instagram fenomeni Duygu Köseoğlu, gelen tepkilerden sonra bir açıklama daha yaptı.

 

''Çok sevdiğim bir insandı''


Duygu Özaslan açıklamasında, ''Çok sevdiğim bir insandı, karşılıklı çok güzel bir iletişimimiz, dostluğumuz olmuştu bu sanal dünyada. Sadece pişmanoldum görmediğime. Konuşacak zamanımız varken konuşamadığımıza. Ben ne egoyla ne düşüncesizlikle ilgili bir şey göremiyorum bu durumda. Ne diyeyim...'' sözlerine yer verdi

 

kayit.jpg

 

Haluk Levent de bu mesaja tepkisini göstermekten çekinmedi. Levent Twitter'dan paylaştığı mesajda şunları yazdı; 

 

Ünlü olmaktan utanacağım bir anı hiç tahmin etmezdim. Ego’suyla, yapaylığı ile, 2 kelime edeyim de günü kurtarayım mantalitesi ile vıcık vıcık bir dönemden geçiyoruz. Hepimizde eksiklikler var muhakkak ki. Ama bu başka bir şey. Her yerden leş’lik akıyor şarıl şarıl!

 

haluk.JPG

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.