Havuz Medyası Yazarından Gökçek'e ŞOK suçlama

Havuz Medyası Yazarından Gökçek'e ŞOK suçlama

AKP'nin önemli savunucularından Abdülkadir Selvi, "Paralel yapı Türkiye'de en büyük sıçramayı Melih Gökçek'in belediye başkanlığı döneminde Ankara'da 15 kat büyümek suretiyle gerçekleştirdi" dedi.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki kavga ile ilgili yine önemli bir iddiada bulundu.  

 

Abdülkadir Selvi, Bülent Arınç ve Melih Gökçek için bu aşamada disiplin mekanizmasının işletilmesinin düşünülmediğini belirttiği yazısında, "Ama benzer durumlarla karşılaşılırsa, müsamaha gösterilmeyecek" dedi. "AK Parti kurulduğunda, 'Abdullah Gül’ün ikinci adam olduğu partiye girmem' diyerek AK Parti’den uzak duran, Demokrat Parti macerasına atılan Melih Gökçek, Gezi olaylarında öne çıkan tutumu, 17-25 Aralık darbe girişimleri süresince sessizliğe gömülen bir çizgiyi takip etmişti" diyen Abdülkadir Selvi, olay yaratacak şu iddiada bulundu: "Paralel yapı Türkiye’de en büyük sıçramayı Melih Gökçek’in belediye başkanlığı döneminde Ankara’da 15 kat büyümek suretiyle gerçekleştirmişti.

 

Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı sürecinde de Gökçek, partinin başına Abdullah Gül’ün getirilmesi için çaba gösterenlerden birisiydi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.