Hawking'ten korkunç kehanet!

Hawking'ten korkunç kehanet!

İngiliz fizikçi Stephen Hawking, yine birbirinden ilginç ifadeler kullanarak insanları uyardı. İşte Hawking’in o ilginç ve ürpertici açıklamaları;

İngiliz fizikçi Stephen Hawking, artan nüfus ve enerji talebinin gezegenimizi felakete sürükleyeceğini ve Dünya’nın alev topu haline gelebileceğini ifade etti. Aynı zamanda Hawking, insanoğlunun 2600 yılına kadar yok olabileceği uyarısını yaptı.

Çin’de düzenlenen zirveye bağlanan Hawking, insanların yeni bir gezegen bulması gerektiğini belirtti. Hawking, dünyalıların varlığını milyon yıl daha uzatmak istiyorlarsa daha önce kimsenin gitmediği yerlere korkusuzca gitmesi gerektiğini de ifade etti.

Yatırımcıları, komşu Alpha Centauri Sistemi’ne seyahati öngören Breakthrough Starshot adlı projesine destek vermelerini isteyen Hawking, bu sistemde hayat için uygun gezegenin olabileceğini tahmin ediyor.

Sputnik'in haberine göre dünyaca ünlü fizikçi, Breakthrough Starshot projesinin uzay aracının ışık hızıyla sadece 20 yılda yıldızlara ulaşabileceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.