Hayaller gerçekleşecek

Hayaller gerçekleşecek

“Singer ile Her Destek, Gerçekleşen Bir Dilek” projesinde ünlülerinde katılımıyla hayati tehlikesi bulunan hastalıklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştirmek amaçlanıyor

Singer markası, bu kez Bir Dilek Tut Derneği ile birlikte “Singer ile Her Destek, Gerçekleşen Bir Dilek” projesine imza atıyor. Hayati tehlikesi bulunan hastalıklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştirmek amacıyla hayata geçen projeye Ayşe Kucuroğlu, Ahu Orakçıoğlu, Oyuncu Ayşe Tolga, sanatçı Bengü, Derin Talu, Ezra & Tuba Çetin kardeşler, Gamze Karaman, Mert Vidinli, oyuncu Naz Elmas ve sunucu Özlem Yıldız gibi isimler de destek veriyor.

Proje, bir çok ünlü ismin katılım sağladığı bir basın daveti ile duyuruldu. Ayşe Kucuroğlu'nun konuşması ile başlayan organizasyon, Singer Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak'ın projeyi anlattığı konuşması ile devam etti. Sonrasında Bir Dilek Tut Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Lize Karaboğa kürsüye gelerek proje ile ilgili görüşlerini aktardı.  

Ünlüler bu proje için çok özel tasarımlar hazırladı. Birbirinden güzel ve keyifli tasarımlar, markanın internet adresinden satışa çıkarılacak. Elde edilen gelir ise Bir Dilek Tut Derneği’ne aktarılarak çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere kullanılacak. 

 

Siyasetcafe.com

singer-(1).jpg

 

singer-(2).jpg

singer-(4).jpg

 

singer-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.