HDP'li isimden flaş iddia! İYİ Parti'ye operasyon yapılacak

HDP'li isimden flaş iddia! İYİ Parti'ye operasyon yapılacak

Halkların Demokratik Partisi Milletvekili şok bir iddia ortaya attı ve İYİ Parti’ye operasyon yapılacağını söyledi. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Halkların Demokratik Partisi İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, İYİ Parti’ye operasyon yapılacağını ileri sürdü.

HDP’li Ertuğrul Kürkçü, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Parti üyelerine ve seçmenlerine yönelik operasyonların bilinçli yapıldığını ileri süren Milletvekili Kürkçü, tek tip kıyafet uygulamasının da düzeltilmesini, aksi halde cezaevlerinde tek tip direniş olacağını söyledi.

Kürkçü'nün, "İYİ Parti de önemli bir muhalefet yapmaya başladığı zaman onlara da operasyon yapılacaktır. Bu nedenle geniş demokratik ortaklığın hem tabanca hem siyasi kadrolar tarafından düşünülmesinin zamanıdır" şeklindeki sözleri de dikkat çekti.

Tayyar'dan şok sözler: Akşener'in eli kanlı!

Partisine yönelik operasyonun seçimler için yapıldığını da ileri süren HDP'li Kürkçü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Devlet çıldırdı mı? Hayır. Bu serinkanlı siyasi katliam hesabıdır. Tayyip Erdoğan'ın yüzde 50 artı 1'i alması Türkiye'de Kürtlerin nasıl davranacağıyla ilgilidir. HDP tabanı muhalif tavırlarını sürdürürse hiçbir parti hangi ittifakı kurarsa kursun, tek başına yüzde 50 artı 1'i, alamaz. Yapılanlar mutlak sultanlık kurma hırsının seçmen hesaplarına dökülmüş halidir. Gözaltına alınanlar arasında HDP'ye oy vermeyen bir tek kişi yoktur. Seçmen tabanına halkın oy verme davranışına şiddetle yapılmış bir mühendislik çalışmasıdır. Ancak şunu gururla söyleyeyim. Bu insanlar, kendilerine yapılanın, niye yapıldığının ve ne olduğunun farkında. Niçin yapıldığını bilmekte. İnançlarında en ufak bir değişiklik yoktur. İnsanlar sakin ve kendi halinde ciddi serinkanlı yaşıyorlar. HDP çevresinde duruşları sürecektir. Gerileme olmayacaktır."

Mücadelelerini halk hareketi için yaptıklarını, HDP'nin kendi çizgisinde siyaset yapmayı sürdüreceğini ifade eden Ertuğrul Kürkçü, İYİ Parti için de "İYİ Parti de önemli bir muhalefet yapmaya başladığı zaman onlara da operasyon yapılacaktır. Bu nedenle geniş demokratik ortaklığın hem tabanca hem siyasi kadrolar tarafından düşünülmesinin zamanıdır" dedi. Kürkçü konuşmasının sonunda ise "Tek tip için cezaevlerinde direnme hazırlığı var. Hükümetin elinde hala yol var. Bu karardan vazgeçebilir. Yoksa cezaevlerinde tek tip direniş olacak" dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.