Tayyar'dan şok sözler: Akşener'in eli kanlı!

Tayyar'dan şok sözler: Akşener'in eli kanlı!

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında şok ifadeler kullandı ve Akşener için ‘eli kanlı’ ifadesini kullandı. İşte AKP’li vekilin şok açıklaması;

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bugün gündemi çok fazla meşgul eden, "Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları olduğunu duyuyoruz, bu iddialar söyleniyor" sözlerine sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.

Sözcü Gazetesi yazarlarından Saygı Öztürk'ün bugünkü köşe yazısıyla gündeme gelen Meral Akşener'in iki il için iddiaları çok konuşuldu.

Şamil Tayyar, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Eli kanlı olunca herkesi kendi gibi bilirmiş!”

tayyar1.jpgtayyar2.jpgtayyar3.jpg

Öte yandan Şamil Tayyar tweetinin altından iki haber fotoğrafı paylaştı. Milletvekili Şamil Tayyar ilk fotoğrafta, Cumhuriyet’te yer alan Akşener’in Tokat ve Konya’daki eğitim kampları haberini, bir diğer fotoğrafta ise Meral Akşener’in İçişleri Bakanı olduğu dönemdeki  ‘faili meçhul’ cinayetler ile ilgili 1.5 yıl önce yaptığı itiraf haberini paylaştı.

AKŞENER ‘FAİLİ MEÇHUL CİNAYETLER’ İÇİN NE SÖYLEMİŞTİ?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir zamanlar İçişleri Bakanlığı yaptığı dönemde meydana gelen faili meçhul cinayetler ile ilgili şu itiraflarda bulunmuştu:

“Ben, İçişleri Bakanlığı yaptığım dönemde tarihin en uzun, en geniş, en kapsamlı sınır ötesi harekâtına imza atmış bir bakanım. Utanarak söylüyorum bazıları diyor ki sosyal medyada 'Meral Akşener MHP’ye genel başkan olmasın, faili meçhullerin sorumlusu O’dur' diyorlar. Ne derseniz deyin hepsi kabulümdür. Bu ülke için, bu milletin birliği beraberliği için bir şey yapılması gerekiyorsa yapmışımdır, sorumluluğunu da sonuna kadar alıyorum."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.