HDP'ye Afrin operasyonu

HDP'ye Afrin operasyonu

Ankara'da HDP il ve ilçe yöneticilerinin de olduğu birçok kişinin evine polis baskını düzenlendi. Çok sayıda gözaltı olduğu öğrenildi.

Ankara'da HDP il ve ilçe yöneticilerinin de olduğu birçok kişinin evine polis baskını düzenlendi. Çok sayıda gözaltı olduğu öğrenildi.

Afrin Operasyonu’nun ardından HDP’ye yönelik operasyon yapıldığı öğrenildi.

HDP’liler Nadir Yıldırım, Zeyno Bayramoğlu, Aslı Bayramoğlu, Fatin Kanat, Kemal Bülbül ve Osman Konukçu hakkında gözaltı kararı olduğu iddia edildi. HDP’li Ankara il ve ilçe yöneticilerinin de evlerinde arama kararı verildi. Karar doğrultusunda polis, evlerde arama yaptı.

Öte yandan Artı Gerçek Ankara Temsilcisi Sibel Hürtaş, Mezopotamya Ajansı Muhabiri Hayri Demir ve İHD MYK üyesi Nuray Çevirmen de aynı operasyon kapsamında gözaltına alındı.

 

HDP MUĞLA İL EŞ BAŞKANINA GÖZALTI 

 

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Zeytin Dalı Harekâtı" aleyhinde sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan kişiler hakkında soruşturma başlatıldı. Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Bodrum'da yaşayan HDP Muğla İl Eş Başkanı Fatoş A. ile birlikte M.P.'yi gözaltına alındı. Şüphelilerin sosyal medyadan harekât aleyhine paylaşımda bulunurken, halkı kin ve düşmanlığa tahrik edip, terör örgütünün propagandasını yaptıkları belirtildi. Z.H. adlı bir şüphelinin ise arandığı belirtildi.

 

hdp3.jpg

 

hdp-002.jpg

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.